Aldri tidligere har varemerket Elverum Håndball stått sterkere – Elverum

Aldri tidligere har varemerket Elverum Håndball stått sterkere

Ut i Europa med ryggen full av støtte!

Når vi torsdag gjør entre i årets Champions League så er det med stor glede vi konstaterer at varemerket Elverum Håndball aldri har vært sterkere.

I forbindelse med klubbens tredje framtredende i verdens gjeveste klubblagsturnering så er det tredje året i rad som de kommersielle avtalene øker.

Vi merker at våre fremganger er noe bedrifter ønsker å assosiere seg med. Med stor økning i form av mye publikum, økt tv-tid og stort gjennomslag i andre medier så legger flere merke til klubben fra skogen.

Med internasjonale storklubber på besøk i Terningen Arena venter flere festforestillinger. Første hjemmekampen lørdag 23 september spilles mot danske Skjern med flust av landslagsspillere på laget. Størst av dem alle norske landslagskapteinen Bjarte Myrhol.

Til kommende sesongs Champions Leaguespill har vi mange interessante samarbeidspartnere som har valgt å profilere seg med Elverum Håndball i Europa:

Hovedpartnere i CL:

Sparebank 1 Østlandet

Pelias

Scandic Elgstua

Bas Maskinutleie

Andre CL partnere:

Eidsiva Energi

GK Norge

Flisa Trykkeri

AS Backe

Joker Event

Kiwi

Eidsiva Bredbånd

Norsk Tipping

Veksthuset rekruttering AS

Østlendingen

YC Eiendom

 

Vi er utrolig motiverte for å gi dere, publikum og alle tv-tittere rundt om i Norge maksimalt tilbake og lover å gi alt for å gjøre enda bedre i fra oss gjennom høstens spill i Champions League. Sammen skaper vi festene og sammen vinner vi.

Takk for tilliten og velkommen på høstens kamper

//Kalle Bjørkman markedsansvarlig Elverum Håndball