Tar imot Halden til cupens 4.runde i kveld – Elverum

Tar imot Halden til cupens 4.runde i kveld

Spennende kamp i vente.

Ny hjemmekamp og igjen er det Halden som tar turen fra Østfold. For bare 10 dager siden åpnet vi serien med 35-35 mot ett kruttsterkt Halden. Vi visste på forhånd at det ville bli tøft, men hadde håpet å få to poeng den gangen. Halden styrte det meste av spillet i 2.omgang, så vi måtte se oss litt heldige som kapret ett poeng mot laget til Jan Thomas Lauritsen. Selv om vi hadde siste matchballen, så var resultatet helt greit, i en kamp der vi ikke greide å sette forsvar- og keeperspillet.

I forrige kamp mellom lagene var det en fartsfylt kamp der begge lag stormet i angrep. Trener Michael Apelgren var veldig bevisst på at alle skulle få tid på banen, noe som kanskje ødela litt av rytmen underveis i akkurat den kampen. I forrige kamp mot Bækkelaget fungerte det utmerket. Da malte de svarte og hvite BSK helt i stykker.

 

I forrige kamp var det flere spillere på Halden som dro lasset. Spesielt Victor Skillhammer og William Nygaard Nilsen var gode. Venstresiden til Halden gjorde livet meget surt for det seiersvante maskineriet fra Elverum, og det er ingen grunn til at disse to spillerne dukker opp i Terningen med dårlig selvtillit. Nevnte Skillhammer nettet hele 12 ganger mot Kolstad i helgen.

Ved sin side har Skillhammer kraftpakka Trym Bilow-Olsen. Sandefjordgutten gjorde 6 mål i forrige oppgjør, og fulgte opp med 8 mål mot Kolstad sist. Elverum bør holde et ekstra øye til denne spilleren. I tillegg har Halden gode spillere i Torbjørnsen på kant, Bech i målet og Kristian Stranden.

Elverum har vært voldsomme i angrep i årets sesong. Til nå snitter de i overkant av 35 mål pr kamp. Spesielt Kevin Gulliksen har vært frisk for de svarte og hvite. Den unge, nye kantspilleren har vist at han har ett internasjonalt snitt over spillet sitt. Det blir spennende å se om Oslogutten klarer å følge opp den gode starten på sesongen i Terningen 18:30 på onsdag.

En annen spiller som har imponert så langt er den svenske bakspilleren Richard Hansich. Den tidligere Hamburgspilleren satte hele sju baller i nettet i forrige oppgjør mellom lagene, og har også spilt bra Champions League også. Magnus Fredriksen som er den nye midtspilleren i Elverum har hatt en fin start på sesongen. Den unge Hokksundgutten er god i alle spillets faser, og han blir en meget viktig spiller i onsdagens kamp.

Bakerst er det utrolig viktig at Nergaard står frem som kaptein. Etter en fin innsats i Oslo i helgen så håper hele Elverum at han finner tilbake til nivået alle vet han kan besitte.

Elverum er klare for cupkamp mot Halden. Er du? 18:30 i Terningen Arena!

HEIA ELVERUM!