Nå skal Terningen Arena farges hvitt! – Elverum

Nå skal Terningen Arena farges hvitt!

Det danske storlaget Skjern kommer på besøk.

På lørdag må du komme i Terningen Arena. Årets første kamp i Champions League er på trappene. Danske Skjern tar danskebåten over Skagerak for å kjempe om poeng i Terningen Arena. Det er ventet at over 2000 gærne elverumsinger tar turen 17:00 på lørdag.

 

Begge lagene har spilt en kamp hver i årets Champions League. Elverum gikk på en smell borte mot sveitsiske Kadetten, men Skjern banket Dinamo Bucuresti med hele 11 mål på hjemmebane. En kamp der Markus Olsson og Jesper Konradssen ble toppscorere for danskene. Skjern som er en ganske lik klubb som Elverum, lite tettsted med full hall hver gang, har mange profiler i klubben. Kunne tatt frem de to toppscorerne fra forrige runde, men de aller største er disse tre:

 

Bjarte Myrhol:

Strekspilleren med fast plass på det norske landslaget, en maskin og en lagspiller av pur klasse, det er ikke rart han er kaptein for håndballgutta. Får han ballen er det som regel enten mål eller straffe, så enkelt er det. Siste Skjern besøkte Elverum, var Myrhols evne til å skape rom for seg selv og medspillerne et reelt problem for de hvitkledde.

Anders Eggert:

Den danske venstrevingen og tidligere landslagsspilleren har 10 års erfaring fra SG Flensburg- Handewitt før han foran denne sesongen kom til Skjern. Toppscorer i 2013 VM med 55 mål, og satte 50 mål i Champions League forrige sesong. 35 år gammel, er bare et tall. Dette er en treffsikker venstreving som må overvåkes.

Kasper Søndergaard:

Den danske høyrebacken har spilt i Skjern siden 2011 og er en svært rutinert venstrehendt spiller. Han tok OL-gull med Danmark i 2016 og er dermed Danmarks mestvinnende håndballspiller. Søndergaard er en vanskelig spiller å møte, han er like ofte den som sender målgivende pasninger som å sette dem selv, en spiller med godt overblikk. Sist han besøkte Elverum ble han kampens toppscorer med 8 mål.

 

Elverum har også en del profiler som vi kunne ha nevnt, men vi velger å trekke frem to av de nye spillerne vi har fått, tillegg til kanskje vår aller beste spiller:

 

Elverum

Thrainn Orri Jonsson:

Han er ny i Elverumlaget, men har allerede begynt å sette sitt preg på laget. En spiller med god rekkevidde og en tydelig lidenskap for det han gjør. Spilte sin førte CL-kamp mot Kadetten, og islendingen er allerede i ferd med å bli en publikumsyndling.

Tine Poklar:

Vi kommer ikke utenom Elverums toppscorer i Champions League forrige sesong, med 43 mål. Poklar jobber hardt og skaper store rom, både for seg selv og for laget. Gjennombruddet er en styrke som gir Elverum et bredt spekter av muligheter.

Magnus Fredriksen:

Han er ny i troppen, og viste mot Kadetten hvorfor han er hentet inn. Fredriksen tørr å prøve, og er i jevnlig bevegelse for å skape rom. Uredd type, med hurtige finter og et blikk for sine medspillere.

 

 

Håper vi ser alle som er glad i håndball i Terningen i morgen. Kommer en rekke verdensstjerner med vår egen landslagskaptein Bjarte Myrhol i spissen.

 

Vi går for seier igjen!

 

HEIA ELVERUM!