Kristian Krag Ørsted er klar for kamp!

Myrhol og danskene ble for sterke for Elverum.

Elverum tuktet danskene i 2.omgang, men kom aldri innpå nok til å ta poeng.

Elverum-Skjern 27-32(11-17)

Det var en jevn start på kampen denne lørdagskvelden. De danske gjestene fikk kampens første mål, men det tok hele 5 minutter før neste målet kom. Igjen var det Skjern og Markus Olsson som satte ballen i mål. Elverums første scoring kom av Kevin Gulliksen, på hans tredje forsøk.

Verdensstjerna Anders Eggert satte sin første scoring etter 9 minutter spill. Kantspilleren satte sikkert inn ett straffekast og stillingen var på dette tidspunktet 4-1 til Skjern. Like etter tricket han danskene enda et mål foran. Richard Hansich satte inn Elverum andre scoring i overtall etter 12 minutter, men danske var på dette tidspunktet for 6-2.

Bjarte Myrhol økte Skjern sin ledelse til 8-4 etter 15 minutter. Elverum hadde kommet mer med i kampen etter en litt treg start på kampen. Elverum hadde også en gyllen mulighet til å spise inn enda et mål, men Lindboe brant et straffekast mot Tibor Ivanisevic.

Gjestene fra Danmark sto virkelig ikke med lua i hånda den første omgangen. Etter 20 minutter ledet de grønne fra Skjern hele 11-5 etter at Elverum igjen hadde en periode uten noen mål. Richard Hansich hadde muligheten til å bryte denne rekken på et straffekast, men også svensken bommet alene mot en god Ivanisevic.

Nikolaj Mehl gjorde Elverum sitt sjuende mål etter 23 minutter. Vår danske høyreback hadde på dette tidspunktet av kampen gjort 3 av Elverums 7 mål. Elverum hadde igjen en litt bedre periode. Håken Ekren reduserte til 9-14 etter 25:30, men Anders Eggert satte sin femte ball bak målvaktene til Elverum like etterpå.

Lagene er omtrent like gode like gode inn mot pause, og Elverum klarte ikke å krype innpå, så stillingen var 17-11 til gjestene fra Danmark.

Om den første omgangen startet litt målfattig, så var det en helt annen start på 2.omgang. Begge lagene hadde bestemt seg for å kjøre tempo, noe som resulterte i to kjappe mål til hvert av lagene før 3 minutter spill.

En undertallsperiode der Håkon Ekren ble utvist etter en duell med Bjarte Myrhol ble skjebnesvanger for Elverum. Danskene rykket fra til 22-14 og kampen var i realiteten over etter 6 minutter av den 2.omgangen trodde de fleste.

Men Elverum klarte å spille seg inn igjen i kampen.. Med tre raske scoringer, der to av de var signert av Kevin Gulliksen, som spilte seg mesterlig opp etter en svak 1.omgang. Etter 13 minutter var stillingen 19-24 i danskenes favør etter at Tine Poklar fintet seg mesterlig igjennom forsvaret til danskene. Like etter satte både Lindboe og Kristian Krag Ørsted inn hver sin ball og Elverum var plutselig bare bak med tre baller da det gjensto 15 minutter av kampen.

Da tok Bjarte Myrhol igjen tak for Skjern. Med to raske scoringer sørget han for at Elverum igjen hadde fem mål å ta igjen. Selv om de gjorde en veldig god 2.omgang, så er Skjern hakket bedre enn vertene denne kvelden. Kevin Gulliksen løpte inn Elverums 25 scoring etter 25:30 spilt, men det var kun for å pynte på resultatet denne kvelden. Elverum taper til slutt 32-25 etter at Rene Rasmussen løp inn siste scoring i kampen mot et resignert Elverum.

Elverum gjorde en veldig bra 2.omgang som de kan bygge videre på i årets Champions League.

Kampfakta: Champions League. Runde 2.

Elverum-Skjern 27-32 (11-17)

Tilskuere: 1790.

Mål Elverum: Håkon Ekren 4, Kevin Gulliksen 6, André Lindboe 2, Tine Poklar 3, Aleksander Børresen 2, Nikolaj Mehl 4, Richard Hansich 3, Kristian Krag Ørsted 2, Didrik Linderud 1.

Toppscorer Skjern: Bjarte Myrhol 8.

Takk til alle som var med å skape magisk stemning i årets første hjemmekamp i Champions League.