Michael og Raymond oppsummerer helga og oppfordrer deg til å støtte opp på onsdag! – Elverum

Michael og Raymond oppsummerer helga og oppfordrer deg til å støtte opp på onsdag!

Elverum fikk en tung kamp mot Skjern, men onsdag venter nye muligheter mot FyllingenBergen i Eliteserien - Norges Tøffeste Håndballshow!

Skjern ble litt for tøffe for oss på lørdag. Det ble litt for mange bom og for mange returer som gikk i deres hender for at vi skulle hatt mulighet til å vinne.

Håndball er en evig kamp om marginer, de små tingene som utgjør de enorme forskjellene. En redning med påfølgende kontra utgjør to mål forskjell. En teknisk feil som gir ballen til motstanderen kan være skjebnesvanger. Spillet er på mange måter bygd opp rundt å være god på å ta vare på disse marginene.

På lørdag tapte vi litt for mange av disse små kampene i kampen, til at vi som lag kunne vinne. Den kampen vi riktignok vant på lørdag, og som vi nesten alltid vinner, var kampen på tribunen. Det er ingenting som er bedre enn å spille for fulle tribuner. I Elverum begynner vi å bli godt vant med det, som lag er vi bortskjemte. Dere gir oss en fantastisk støtte som hjelper oss til å få maksimalt ut av hver enkelt situasjon, hver kamp i kampen.

Derfor er det viktig for oss å by på oss selv, underholde, slik at folk vil komme tilbake. Det er viktig for oss å vise at det betyr mye for oss at dere stiller. Det hjelper oss til å lykkes. Uansett motstander, uansett navnet på spillerne på andre siden, så er det som er viktigst for oss. Lykkes med det vi holder på med, vinne kampene og underholde dere.

Vi håper derfor mange tar turen på kampene fremover. Den første sjansen til å lage fest er på onsdag mot Fyllingen. Vi håper dere kommer å støtte oss, så lover vi å gjøre alt vi kan for å underholde dere.

Micke og Raymond.