Klart for ny hjemmekamp i verdens fineste turnering. – Elverum

Klart for ny hjemmekamp i verdens fineste turnering.

På søndag kommer storlaget Dinamo Bucuresti på besøk.

Foran morgendagens kamp i gruppe C er det veldig jevnt. I front ligger Gorenje med 6 poeng etter fire kamper. Etter der ligger danske Skjern(3 kamper) og Kadetten(4) med fire poeng. Begge slo Elverum komfortabelt i de to første rundene. Etter de lagene ligger resten med 2 poeng. Elverum ligger rett foran Dinamo Bucuresti, med fire mål mindre innslupne enn rumenere.

 

Kampen er uhyre viktig for begge lagene om de skal ha muligheten til å spille seg opp til lagene foran på tabellen. Med seier er det laget som vinner for alvor med i kampen om avansement i den jevne gruppe C.

 

Hjemmelaget kommer fra en kruttsterk seier borte mot spanske Ademar Leon og seier i seriekampen mot Bodø i midtuka. Dinamo Bucuresti kommer fra en sterk seier mot Kadetten på sin hjemmebane i Romania. Det er med andre ord duket for en thriller av en håndballkamp der begge lagene bør ta poeng for å henge med.

 

For Elverum bør man holde et ekstra øye til disse tre spillerne:

 

André Lindboe: Elverums mest meriterte spiller er den velkjente kanten André Lindboe. Med mesterskapsmedalje for sitt kjære Norge er venstrekanten en spiller som er vant til å spille store kamper. I forrige runde mot Ademar Leon sto stjernespilleren frem med tre raske scoringer i det kampen skulle avgjøre. Lindboe er en vinnerskalle som Elverum trenger for å ta poeng mot Dinamo Bucuresti.

 

 

Kevin Gulliksen: Unge Kevin Gulliksen er i ferd med å ta Terningen Arena med storm. Med sine hurtige føtter og sitt kloke håndballhode er lynvingen den mestscorende spilleren til Elverum i årets sesong. Gulliksen som erstattet Tamas Ivanscik på høyrekanten har også kommet på rundens lag(1.runde) i årets Champions League.

 

Morten Nergaard:

Elverums kaptein leverte en fantastisk god prestasjon borte mot Ademar Leon i forrige runde. Den rutinerte målvakten var kanskje den viktigste årsaken til at de svarte og hvite fikk med seg årets to første poeng i årets Champions League. Med Nergaard i storform så skal gjestene fra Romania spille veldig godt om de skal få med seg poeng fra Terningen Arena.

 

 

Dette er spillerne Michael Apelgren og hans Elverum må stoppe:

 

Hugo Descat: Den franske kantspilleren er ny i Dinamo Bucuresti før denne sesongen, og med sine 14 mål på de første tre rundene vil det sies å være en veldig god signering for rumenerne. Descat har to landskamper for sitt hjemland Frankrike fra tiden han spilte i US. Creteil. Debuten for Franrike var faktisk mot Norge i 2013. 25-åringen er en viktig brikke for gjestene fra Romania.

 

 

 

Sajad Esteki: Den iranske venstrebacken har i årets sesong gjort 11 mål for Dinamo Bucuresti. Det mest spektakulære målet var nok den avgjørende scoringen i forrige runde mot Kadetten. Esteki smelte inn et direkte frikast sånn at rumenerne kunne juble for sine første poeng i årets Champions League. Elverum må følge nøye med på den kruttsterke venstrearmen til Esteki i denne rundens kamp mellom lagene.

 

 

Vadim Gayduchenko: Fra sin midtre bakspillerposisjon så styrer hviterusseren Vadim Gayduchenko butikken for Dinamo Bucuresti. Med sine 13 mål er han også toppscorer på laget før de ankommer Terningen Arena. Den 22-årige bakspilleren har også akkurat kommet inn i landslagsvarmen for sitt kjære Hviterussland.

 

 

Avkast er 17:00 i Norges beste hall, Terningen Arena. Ta turen for å se guttene krige rumenske Dinamo Bucuresti ut av hallen og hjem med 0 poeng. Dette blir topp underholdning i 60 min.

 

Vi ses i hallen! HEIA ELVERUM!