Nøtterøy kommer på besøk. – Elverum

Nøtterøy kommer på besøk.

18:30 er det avkast i Terningen Arena.

Onsdag kommer jumboen i Eliteserien til Terningen Arena for å kjempe om poeng. Nøtterøy som trenes av Torbjørn Klingvall har fått en tøff start på årets sesong. De nyopprykkede laget som holder til i Vestfold har gått på tap i 4 relativt jevne kamper. Tap for Drammen, Falk og Bodø HK var kanskje greit, men ett måls tap på hjemmebane mot Sandnes kan vise seg å være tungen på vektskålen når tallene skal telles opp i slutten av sesongen.

 

Nøtterøy har et lag bestående av mange lokale spillere, men for oss her i Elverum så er kanskje den mest kjente spilleren Simen Kroken. Dessverre for Nøtterøy og Kroken så har han pådratt seg en kneskade som gjør at han er ute mesteparten av sesongen. Kroken spilte en del sesonger i Elverum under Christian Berge.

 

En av få importspillere er Kahled Chentout. Den afrikanske bakspilleren har tidligere vært innom storlaget Barcelona, uten å slå til, før han tok turen til Nøtterøy. Her har ha vært i veldig mange sesonger, med unntak en liten periode i Sandefjord. Chentout har 3,7 mål i snitt for det nyopprykkede laget.

 

Inne på linjen har de sin toppscorer i comebacket i Eliteserien. Michael Jonassen er en strekspiller som er både bevegelig og god i avslutningene sine. Med sine 21 mål på fire kamper er han på en respektabel 14.plass på årets toppscorerliste.

 

Utenom dette har de en rekke spennende unge spillere som har masse av pågangsmot. Jacob Weideman, Jostein Østrem og André Pung Tuzov som kom fra Falk, er alle spillere som må ha en god dag om Nøtterøy skal ha poeng. Skuddarmen til Tuzov er det masse av krutt i, så Elverum må komme seg ut på skytteren.

 

For Elverum venter det en kamp som de bør ha gode muligheter til å ta poeng. I serien hjemme i Norge har Elverum vært midt på treet så langt. Noen gode prestasjoner i deler av kampene har sørget for at de hvite og svarte har 7 av 8 poeng så langt i årets serie. Elverum kommer fra solide resultater i Europa, og de er storfavoritter mot Nøtterøy i onsdagens kamp.

 

Elverum spiller en ny viktig kamp til helgen, men den må spillerne legge bort til etter kampen mot Nøtterøy. Går ikke spillerne inn med 100% innstilling, så er de heller ikke så gode som gjør at de kan vinne kamper på dette nivået. Nøtterøy kommer til å selge seg dyrt for å ha muligheten til å ta poeng mot Elverum.

 

Elverum har hele stallen tilgjengelig for kamp for kampen som starter 18:30 i Terningen Arena. Ta med hele slekta på kamp.

 

Kun to poeng er godt nok! HEIA ELVERUM.