Billettsalget i været etter Bucuresti-seieren – Elverum

Billettsalget i været etter Bucuresti-seieren

Flere vil oppleve Champions League på nært hold!

Elverumsinger liker fartsfylt håndball, og etter helgens brakseier mot Dinamo Bucuresti har flere fått blod på tann. Det ryktes om tilskuere som søndag var på sin første håndballkamp noensinne, og at billett til søndagens oppgjør mot RK Gorenje Velenje allerede er bestilt.

Det er kanskje ikke så rart, vi skjønner veldig godt at man ikke kan unngå å bli bitt av basillen, med et slikt herlig håndballshow utført i en fantastisk atmosfære. Det finnes vel knapt en ting som gir mer gåsehud enn stemningen vi har i Terningen Arena.

Søndag mot RK Gorenje Velenje håper vi at enda flere finner veien til arenaen for å støtte Elverum i en av gruppas superviktige toppkamper i Champions League.
Gorenje Velenje er gruppetoer med 6 poeng, Elverumsseier mot slovenerne vil gjøre at Elverum står likt med poeng og sjansene for avansement er innen rekkevidde.

Oppgjøret mot Velenje er den 5.kampen av 10 denne Champions League-sesongen. Å ligge i toppen av gruppe, halvveis i gruppespillet styrker Elverums muligheter, men de trenger deg på tribunen, og at du tar med deg den eurforiske stemningen til hallen.

Denne kampen krever enda mer av Elverum, og den krever enda mer av publikum. Vi viste at vi kan levere mot Montpellier forrige sesong, når vi sto sammen, så la oss gjøre det igjen stå #SammenForElverum

Sikre deg dine billetter i dag, så får du de beste plassene og du bidrar det du kan i kampen om nye poeng.

La oss vise nok engang at vi er Norges Håndballby nr.1, og avslutte høstferien med et smell!

Vi sees på kamp!