Selv ikke med fantastisk hjelp fra våre supportere klarte vi å slå Haslum.

Ute av cupen

Fortjent seier til Haslum i kvartfinalen i cupen

Haslum-Elverum 29-24(14-9)

Det var to jevne lag som skjøt ut av startblokkene i Nadderud Arena. Etter 6 minutters spill var stillingen 3-2 etter at Didrik Linderud brant en straffe etter at Anders Røe hadde fått to tominutters utvisninger så tidlig kampen. Begge var greie etter han holdt igjen Mehl på vei igjenom, og på den andre var han uheldig i det han traff Magnus Fredriksen i ansiktet.

Etter 9 minutter så ledet hjemmelaget Haslum hele 5-2 etter at Elverum hadde vært ekstremt unøyaktige i både overtall og da de var like mange. Heldigvis satte Kevin Gulliksen to inn fra kanten, så Elverum hadde kontakt på 6-4 til Haslum etter 12:30.

Haslum svarte godt på Elverums mål. Med to kjappe scoringer fra Thomas Kristensen ledet de plutselig 9-5. Elverum slet veldig med på forsvars- og keeperspillet i starten av denne kampen. Vegard Bakken Øien, som spilte i Morten Nergaards skadefravær, fikk i den nødvendige hjelpen han hadde trengt for å gjøre de redningene som trengtes.

Elverum var noe heldig at Haslum ikke gikk opp i en ledelse på fem mål etter 18:30, i det Håvard Johannesen banken en ball i tverrliggeren og ned på streken. I angrepet etterpå ble Elverum snytt for en soleklar straffe, men i stedet var det Haslum som kontret inn 11-6 ledelse mot et Elverum som ikke fant nivået fra forrige ukes kamper.

Haslum ledet meg hele seks mål etter 23 minutter. Apelgren var så misfornøyd med de som startet kampen at de kun var Lindboe og Øien igjen. Elverum var på ingen måter på jobb i den 1.omgangen, og det straffet seg veldig mot et heltent Haslum.

Elverum hadde hele tre straffekast i den første omgangen som de ikke klarte å sette inn bak banens beste, Håvard Aasheim. Allikevel klarte Elverum å spise seg inn til fem mål bak etter at Poklar brant en halvgod mulighet like før pause. Haslum ledet 14-9 til pause.

Elverum startet den 2.omgangen ganske likt som de var i den første. Med litt for dårlig tempo i angrepsspillet innledningsvis klarte de bare å gjøre et mål de første fem minuttene. Haslum ledet med fem mål etter 35 minutter etter at Vegard Tennfjord hadde satt like mange mål som Elverum i 2.omgang.

Elverum satte opp tempoet skikkelig etter hvert, og etter kun 39 minutter hadde Elverum spist opp to mål og lå bare under 17-15 etter at Poklar fintet ut Kristensen på Haslum, men dessverre for Elverum så økte nevnte Kristensen til tre mål like etter.

Haslum fikk igjen noen baller i nettet, og igjen ledet de med sine 4 mål. Selv i overtall på to minutter så klarte ikke Elverum å ta innpå et heltent Haslum, i en kamp som hadde veldig høy temperatur i hele den 2.omgangen. Etter alle situasjoner var både Elverum og Haslum på dommerne, uansett om det var greie eller tvilsomme situasjoner. Etter 45 minutter ledet Haslum 20-16.

Didrik Linderud var hakket mer sikker fra straffemerke i den 2.omgangen. Men selv om Linderud var sikker så klarte ikke Elverum å ta innpå Haslum. Etter 49:40 spilt så ledet Haslum med hele fem mål. Elverum klarte ikke å få nok redninger bak og hver gang de satt ballen i mål så svarte Anders Røe og Haslum.

Etter 52 minutter så ledet Haslum 25-22 over Elverum. André Lindboe satte noen baller som gjorde at Elverum fortsatt hadde trua på at det var mulig å snu kampen mot bæringene. Men da Didrik Linderud brant en straffe på stillingen 27-23 med 3 minutter igjen så var håpet nesten helt ute for Elverum. I det Anders Røe banket inn nok et mål så var det ingen tvil om hvor kampen ville ende.

Kampen ender 29-24 i favør Haslum.

Toppscorer Elverum: Tine Poklar, Kevin Gulliksen og Didrik Linderud med 4 mål hver.

Toppscorer Haslum: Magnus Søndenå