Historie fredag: Thomas Nabseth – A-lagsdebut 1983: – Elverum

Historie fredag: Thomas Nabseth – A-lagsdebut 1983:

Ny dag og nye muligheter! Vi sakser fra boka "Fra Fylken til Terningen Arena" med Thomas Nabseth sitt minne:

Mange minner fra håndballen i Elverum dukker opp, her er et par: Jeg husker godt øyeblikket da Dag Vidar spurte om jeg ville bli med på A-lagstreninga. Det var veldig stort, og detaljene har brent seg fast, med alt fra plassen jeg satt på i garderoben på lærerhøgskolen til stemningen rundt. Et annet minne som sitter godt var debuten mot Kolbotn i ei utendørs sommerturnering. Jeg slapp til litt ut i første omgang. Som banens spinkleste valgte jeg å gå opp på frosk mot banens største, Lars Christian Haneborg, og sendte i vei en underarmsfrosk. Keeperen deres var også en profilert spiller som jeg ikke husker navnet på, men skuddet gikk i mål! Latteren fra benken hørtes godt: Vårt første mål i omgangen kom fra debutanten!

Thomas Nabseth fikk med seg 7 sesonger med A.-laget i perioden 1983-1990. Det ble 5 sesonger i 2. divisjon og 3 sesonger i 3. divisjon.

Thomas Nabseth er i det sivile innehaver av Nabseth Design & Media i Elverum som ble stiftet i 2003. Han ble med Anders Bronken i Elverum Fotball i 2015 hvor det ble lansert et banebrytende prosjekt for yngre spillere. Det ble jobbet med en nettside som skulle gi tips, råd og veiledning til andre trenere i klubben. Dette var det første i sitt slag i norsk barnefotball.

To viktige kamper på programmet denne uka: Vi krysser fingra for våre gutter i 4. runde i cupen mot Haslum i Nadderud Arena og toppkampen i serien mot Drammen på søndag. Heia Elverum!

Avslutter med et lite sitat fra den amerikanske komikeren, skuespilleren og sjongløren W,C. Fields: Begynn dagen med et smil, og bli ferdig med det!

Tvi, tvi og god helg!

Skrevet av
Hein S. Ekeberg