Michael Apelgren: «Jeg tar to nye sesonger med Elverum!» – Elverum

Michael Apelgren: «Jeg tar to nye sesonger med Elverum!»

Michael Apelgren har skrevet ny kontrakt med Elverum Håndball Herrer!

Det har vært mye usikkerhet og snakk om Michael Apelgrens videre tid i Elverum det siste halvåret, nå er det avgjort.
Michael Apelgren har nå signert en nye kontrakt med Elverum Håndball Herrer som bindre vår svenske suksesstrener til klubben også de neste 2 sesongene.

Hele håndballbyen vil nok være i ekstase nå som det er sikret at vår suksesstrener de siste årene, fortsatt skal lede gutta i svart og hvitt mot nye mål de kommende årene.

Elverum har nådd nye høyder sesong for sesong og kamp for kamp med Michael Apelgren som trener. Med full pott i sluttspillet, ett seriegull, og ikke minst 3 strake år i Champions League, der lag som Montpellier har fått smake på Apelgrens taktiske grep og evne til å lese spillet.

Apelgren tok over etter Christian Berge og har virkelig videreført og løftet det grunnlaget som har vært lagt i Elverum i mange år. Nå er det klart at Apelgren vil fortsette å jobbe mot nye høyder og ta Elverum Håndball Herrer og Håndballbyen Elverum til nye høyder sammen med et lag som imponerer til stadighet både her hjemme og ute i Europa.

Nå er Elverumsgutta ute i en kort landslagspause, i toppen av gruppa i Champions League, og serieleder i Eliteserien etter en ellevill kamp mot Drammen for få dager siden. Da passer det ekstra godt å få lov til å dele denne fantastiske nyheten om at Apelgren elsker det håndballbyen har å by på!

Det er bare å ta av seg hatten for Apelgrens valg, og ikke minst på sin plass og takke alle som gjør en slik hederlig innsats rundt klubben og gjør det mulig å fortsette det gode arbeidet som har bært gode frukter de siste årene!

Apelgren er klar i sitt valg og klargjør hvorfor han blir i klubben.
«Det er veldig kult å jobbe med Elverum Håndball. Jeg har blitt glad i menneskene i og rundt klubben, og ikke minst er jeg stolt over det vi har klart å bygge opp sammen de seneste årene».

«Det er gøy på trening. Det er gøy å gå på klubbkontoret. Jeg er en mye bedre trener enn jeg var for ett år siden. Det er viktig for meg å fortsette utviklingen her. Jeg har et hjerte for klubben som vokser for hver dag», sier svensken med smil om munnen.

 

Michael Apelgren
Født: 20. august 1984 i Stockholm.
Klubb: Elverum.
Meritter som trener: Seriegull og tre seire i sluttspillet.
Meritter som spiller: Fem SM-gull, 5 A-landskamper for Sverige.
Klubber som spiller: Djurgården, Hammarby, Granollers, Sävehof og Puerto Sagunto.

» Vi er veldig fornøyde med å ha Apelgren med videre. Han har gjort en fantastisk jobb, og vist seg som en veldig inkluderende trener. Dyktig analytiker og vet nøyaktig hvr han skal trykke i kampene for å overliste motstanderne. Ikke bare her hjemme, men også i Champions League. En trivelig og omgjengelig fyr som hele håndballbyen har blitt glade i», sier Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg.

Vi er utrolig glade for å ha med Michael videre! Reisen fortsetter!