Historie fredag: Atle Ronglan – A-lagsdebut 1983: – – Elverum

Historie fredag: Atle Ronglan – A-lagsdebut 1983: –

Vi blar videre i boka "Fra Fylken til Terningen Arena" og tar for oss minnet til Atle Ronglan:

Mitt morsomste minne er faktisk fra debutkampen min på A-laget. Jeg var 17 år og gikk i 2. klasse på videregående, og vi skulle spille «oppvisningskamp» mot Bundesliga-laget SG Wallau Massenheim, som var i Norge på treningsleir. Elverumshallen var bortimot fullsatt – Elverum spilte den gang i 2. div., som var nest høyeste nivå – og da jeg slapp utpå var jeg heldig nok til ganske raskt å score mitt første mål, til stor jubel. Jeg var jo «debbis», og kameratgjengen satt på tribunen. Jeg spilte venstre ving, og da «motstandervingen» hos SG Wallau Massenheim tydeligvis forsto at jeg var debutant, holdt han rett etterpå fysisk igjen sin medspiller på backplassen og ga meg med vilje kjempevinkel som resulterte i ny scoring og ny jubelrunde!

Herlig og fin forbrødring!

Atle fikk med seg to A-lagssesonger i Elverum i 1983/84 og 1984/85. Begge sesongene spilte laget i 2. divisjon.

I det sivile er Atle utdannet siviløkonom og har mange års erfaring fra lederutvikling i privat næringsliv, offentlig sektor og organisasjonsliv/idrett. Er i dag partner/leder i Visindi Oslo AS.

Nå er det spillefri fram til onsdag 1. november da vi møter Sandnes hjemme kl.1800 i Terningen Arena. Velkommen dit!

Til slutt ukens lille sitat fra en ukjent skribent: Livet er ikke dagene som går, men dagene du husker.

GOD HELG!

Skrevet av
Hein S. Ekeberg