November kan bli en historisk måned! – Elverum

November kan bli en historisk måned!

Etter landslagspausen går vi inn i ny måned, der hauger av storkamper venter for Elverumsgutta.

Når Sandnes kommer på besøk kommende onsdag, er det årets overraskelse denne sesongen som venter på motsatt banehalvdel i Terningen Arena.
Nyopprykkede Sandnes fra Pizzabakeren-byen har tatt 6 av 12 poeng i Eliteserien og imponert så langt, blant annet med seier over Bodø.

I Ole Andre Lerang og Edwin Fjeldtvedt finner vi to rutinerte herremenn med mange sesonger i norsk topphåndball. I tillegg har Sandnes en av Eliteseriens mest spennende talenter i playmakeren Andrè Ellertsen. Legger vi til seriens mest taktiske trenere Dalibor Sedjak, ser vi et kollektivt-lag som slår bra i fra seg og som vil gi motstand til fløyta går.
Onsdagens kamp spilles på den uvanlige tiden 18:00 i Terningen Arena.

4/8/19 og 26 november kan det skrives historie

Aldri tidligere har en novembermåned på forhånd sett så spennende ut for Elverum Håndball.

I løpet av 15 dager skal gutta våre opp i tre toppfighter i den gjeveste turnering som håndballverdenen har å by på. Med en Champions Leaguegruppe som er helt kokosjevn, blir hver duell en fight om millimeter og små marginer vil avgjøre hvilke to lag som til slutt går videre til sluttspill.

Allerede lørdag om en uke venter returoppgjør mot slovenske RK Gorenje Velenje. Laget som til tross for 5 slovenske landslagsspillere og flere rutinerte stjerner måtte gi tapt 28-27 når lagene møttes i Terningen Arena før landslagspausen.

Spillere som Alen Toskic, Matjas Brumen og Niko Medved og Jan Grebenc ønsker neppe å gi ifra seg flere poeng til laget fra skogen.
Det slovenske storlaget kommer ikke å gi noe som helst ved dørene og vi kan forvente oss en vanvittig kamp.

Bortekampen i Slovenia sendes på Viasat 4 og spilles lørdag 4 november 19:30.

Rekordinteresse for kampen mot Kadetten

Bare fire dager etter kampen i Slovenia venter ny toppkamp. Sveitsiske Kadetten Schaffhausen som i det siste har fått virkelig fart på tingene med seier mot både Skjern og Gorenje kommer på besøk.

De sveitsiske mesterne med verdensstjernen Gabor Csaszar som playmaker står med 6 poeng etter fem kamper, likt med Elverum, Skjern og Velenje.
Så langt har interessen for denne kampen hvert helt utrolig, aldri før har vi solgt så mange billetter nesten to uke før kampstart. Med kun 280 sitteplasser igjen har vi stort håp om ny publikumsrekord for en hjemmekamp i Champions League. Så langt er siste hjemmekampen den mest besøkte med 2270 tilskuere mot Gorenje Velenje.

Storkampen mot Kadetten spilles onsdag 8 november 19:00 i Terningen Arena, ønsker du bra plass bør du skynde deg å sikre billett.

Over 100 Elverumsinger drar til Danmark

Storkampene avløser hverandre og søndag 19 november venter danske Skjern på bortebane. Allerede nå har vi bestilt over 110 billetter av Skjern og vi forventer ytterligere supportere som tar turen om de kommende kampene går Elverums veg.

Med store profiler på laget som Myrhol, Eggert og Søndergaard er Skjern på papiret det beste laget i Elverums CL-gruppe. I det siste har de grønne gått på overraskende tapt i både Champions League og den danske 888-ligaen. De har sett sliten ut og likt med Elverum så kom nok landslagspausen riktig godt med.

Kampen mot Skjern spilles søndag 19 november 17:00 og er du ikke på plass i Danmark ser du den på Viasat 4.

Dinamo Bucuresti på bortebane 26 november

Etter kampen i Danmark venter reisen til Romania og kamp mot tradisjonsklubben Dinamo Bucuresti. Laget fra den romanske hovedstaden som Elverum feide av parketten tidligere i høst. I den kampen var Bucuresti skadeplaget med framfor alt storstjernen Esteki ute av spill.

I Romania kan vi vente oss en helt annen kamp og revansjelysten fra de rødhvite kommer til å være stor. Over 40 elverumsinger har allerede booket tur til kampen og flere er forventet. Gøy med så stor interesse for Elverum Håndball.

Også denne kampen ses på Viasat 4 om du ikke tar turen til Romania. Søndag 26 november 17:00.

Elverum – Arendal avslutter måneden

Etter en rekke europeiske toppkamper avsluttes November med reprise på forrige sesongs sluttspillfinale mellom Elverum – Arendal.

Laget fra Sørlandet har de siste årene vokst fram som en av Norges virkelige toppklubber. Med profilen Marinko Kurtovic som trener og de trofaste Arendalittene Sondre Paulsen og Eirik Heia Pedersen som store stjerner arbeides det hardt for å ta seg opp som Norsk håndballs nummer en.
Arendal mikser gode importer med unge fremadstormende spillere. Her løfter vi gjerne fram August Baskår Pedersen som vi tror kan være en kommende landslagsspiller.

Toppkampen mot Arendal spilles onsdag 29. november i Terningen Arena, kampstart er 20:30. Da dette er tv-kamp!

Vi gleder oss til en fantastisk håndballmåned og håper ud har brukt landslagspausen godt til å varme opp til tidenes håndball-november!