EHF Champions League like spennende som en Hitchcock-thriller! – Elverum

EHF Champions League like spennende som en Hitchcock-thriller!

Etter at Skjern i kveld har beseiret Kadetten er det bare å konstatere at i Gruppe c av årets Champions League håndball se er det umulig å tippe resultatene og hvem som skal vinne de forskjellige kampene

Med to lag på 8 poeng og tre på 6 så er gruppen så jevn den bare kan bli. Gorenje og Skjern topper men etter kommende ukes spill kan det fort være 4-5 lag på 8 poeng.

Bucuresti ser ut som at de blir jumbo i gruppen etter helgens tap i Spania. Elverum og Kadetten tapte forventet borte mot Gorenje og Skjern.

Kommende uke venter utrolig spennende kamper hvor Elverum på onsdagens tar imot Kadetten på hjemmebane. Til helgen beger seg Gorenje til Spania for kamp mot Ademar Leon og Skjern tar turen til Romania. Med seier for Elverum og Ademar så har vi minimum 3 lag på 8 poeng.

Med over 2000 solgte billetter er det lagt opp til skikkelig toppeuropeisk kamp hvor et kokende Terningen Arena fort kan være det som avgjør til Elverums fordel.

Du og jeg kan sammen med gutta på banen skape ytterligere en topprestasjon mot et av Europas beste lag.

På motsatt banehalvdel står flere stjerner som ønsker å kapre med seg poengene hjem til Sveits. Merk den ungarske verdensstjernen Gabor Csazar og den sveitsiske legenden Manuel Liniger på venstre ving.

For Elverum sin del trenger vi å få opp flere spillere på sitt maksimale nivå der flere må ha dagen enn som var fallet nede i Slovenia.

Vegard står en god første omgang men faller tilbake i andre. Han må klare å prege kampen over 60 minutter.

Bakfra sliter vi med å true nok fra distanse hvilket leder til at vi sliter med å skåre i etablert angrep. Vi må få flere som skaper rom for hverandre gjennom det egne hotet.

Det vi kan vare sikre på er at det kommer til å bli en thriller av en kamp, Elverum har gang etter gang vist at klarer å beseire store klubber i Champions League og hvorfor kan vi ikke bare bestemme oss for at onsdag blir en av de der magiske kveldene som vi seint skal glømme.

Mehl med kruttet tort, Magnus og Håkon med sine kamikazeesatsinger, Kevin/Andre som løper trill rundt med Kadettens vingspillere, Tine/Aleksander/Thrainn/Kristian med et bunnsolid forsvar og keepere som stenger buret totalt.

Med hele regionen bak seg kommer gutta selge seg meget dyrt så er du fortsatt usikker på om du skal på kampen, vent ikke for her går billettene kjapt unna og da kommer du deg ikke inn.

 

Hjertelig velkommen på Champions Leaguekamp med Norges eneste representant på herresiden i verdens gjeveste turnering.

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball