Elverum viser styrke på tribunen i CL! – Elverum

Elverum viser styrke på tribunen i CL!

Ny storkamp venter og Elverum viser seg fra sin beste side i CL!

6.runde av Veulx EHF Champions League er nå spilt, og alle lagene i Gruppe C der Elverum er med har nå spilt 3 hjemmekamper. Det gir grunnlag for å ta en liten titt på publikumsstatistikken i verdens gjeveste håndballturnering.

Det er ingen tvil om at publikummet i Elverum har hatt stor betydning for Elverum Håndballs suksess i Champions League, og ikke minst en stor betydning for at Elverum fikk direkteplass til sesongens CL-spill.
Elverum har med sine 5820 tilskuere på 3 hjemmekamper nok engang vist at håndballbyen i Norge fortjener å være med i den gjeve turneringen, ikke bare er de sportslige resultatene gode publikum vet også å støtte gutta i svart og hvitt. Det er viktig for Elverum, men også for Norge som håndballnasjon.

Når Elverum tar imot Kadetten Schaffhausen i sin fjerde hjemmekamp på onsdag, trenger Elverum all hjelp de kan få for å henge med i toppen av gruppe C. Publikumsrekorden for Elverum i CL er 2270 tilskuere som ble satt mot RK Gorenje Velenje, den håper gutta at knuses i møtet med Kadetten Schaffhausen.

Ikke bare har publikum vært tilstede så langt i CL- foran onsdagen kamp er det aldri solgt så mange billetter så lang tid i forveien. Elverum har på alle måter mulighet til å å vise seg fram fra sin beste side og vise at de hører hjemme i toppen av både tabbelen i og publikumsstatistikken i Gruppe C.

Det er Ademar Leon som leder publikumsstatistikken i Gruppe C, fulgt av Skjern med knappe 200 færre på andreplass, mens Elverum for øyeblikket er inne på en pen tredjeplass med sine 5820 tilskuere, ganske imponerende for en liten by i de dype østerdalsskoger, men langt ifra overraskende.
bak følger Dinamo Bucuresti og Kadetten Schaffhausen, mens RK Gorenje Velenje ligger helt sist med knappe 1000 tilskuere i snitt, altså ikke helt i takt med at de etter 6 kamper leder gruppa på parketten sammen med Skjern.

Slik ser tilskueretabellen ut etter 6 runder:
Ademar Leon : 8000
Skjern Handbold : 7793
Elverum Håndball : 5820
Dinamo Bucuresti : 4700
Kadetten Schaffhausen : 3620
RK Gorenje Velenje : 3200

Slik har oppmøtet vært i lagenes 3 hjemmekamper:

Ademar Leon- Kadetten Schaffhausen: 2500 tilskuere
Ademar Leon- Elverum Håndball : 2500 tilskuere
Ademar Leon- Dinamo Bucuresti : 3000 tilskuere

Skjern Handbold – Kadetten Schaffhausen : 2863 tilskuere
Skjern Handbold – Dinamo Bucuresti: 2120 tilskuere
Skjern Handbold – Ademar Leon : 2810 tilskuere

Elverum Håndball – Skjern : 1790 tilskuere
Elverum Håndball – Dinamo Bucuresti : 1760 tilskuere
Elverum Håndball – Gorenje Velenje : 2270 tilskuere

Dinamo Bucuresti – Gorenje Velenje : 1500 tilskuere
Dinamo Bucuresti – Kadetten Schaffhausen : 1700 tilskuere
Dinamo Bucuresti – Ademar Leon : 1500 tilskuere

Kadetten Schaffhausen – Elverum Håndball: 1050 tilskuere
Kadetten Schaffhausen – Skjern : 1190 tilskuere
Kadetten Schaffhausen -Gorenje Velenje: 1380 tilskuere

Gorenje Velenje – Skjern : 1000 tilskuere
Gorenje Velenje – Elverum : 1200 tilskuere
Gorenje Velenje – Ademar : 1000 tilskuere

Nå knyter det seg til i gruppespillet med kun 4 runder igjen, likevel er Gruppe C svært åpen der hele 5 av 6 lag fortsatt har en reell sjanse for avansement.

Det er enorm interesse for å følge Elverums kamp om avansement i Champions League. Mange har fått øynene opp for at Elverum og Håndball er best LIVE fra tribunene. Vi har sammen løftet Elverum til en knallsterk seier mot Dinamo Bucuresti og en viktig seier i en enormt krevende kamp mot Gorenje Velenje.
Nå venter Kadetten Schaffhausen som sist de besøkte Terningen Arena klarte å ta med seg begge poengene etter en ellevill kamp og ett-målsseier til sveitserne, det skal vi stå #SammenForElverum for å gi alt for at ikke skjer igjen!

Vi er klare for FULLHALL og ellevill stemming, sikre deg billett til oppgjøret, bli med å vis fram Elverum fra sin aller beste side foran hele håndball-Europa!

Kjøp dine billetter
HER!