Inn mot Elverum – Kadetten Schaffhausen – Profilene – Elverum

Inn mot Elverum – Kadetten Schaffhausen – Profilene

Nok et stort oppgjør står for tur i Terningen Arena på onsdag når Kadetten Schaffhauen kommer på besøk! Vi har tatt en titt på 3 profiler på hvert lag!

 

Gabor Csaszar: Sveitserens mest profilerte spiller er den ungarske midtbacken Gabor Csaszar. 33-åringen er toppscorer med 29 mål i årets sesong av Champions League for gjestene, og han gjorde fem mål i den første kampen mellom lagene. Midtbacken som tidligere har spilt for storklubbene PSG og Veszprém er en verdensklassespiller som også har over 230 landskamper for sitt hjemland, Ungarn.

Ivan Stevanovic: Målvakten som for første gang i sitt liv spiller klubbhåndball utenfor sitt hjemland Kroatia. Stevanovic var en årrekke målvakt for storklubben HC Prvo Plinarsko Drustvo Zagreb, men byttet til Kadetten Schaffhausen før denne sesongen, og ble med en gang den viktigste målvakten for sveitserne. Som førstevalget på Kroatias landslag er det en meget dyktig målvakt som kommer til Terningen Arena.

Christoffer Brännberger: Den svenske linjespilleren med en fortid i Haslum, var linket til Elverum i pressen før denne sesongen, men valgte da å bli i Kadetten Schaffhausen. I årets sesong har lysluggen som er kjent for spille med hjertet utenpå drakten gjort sju mål. Forrige gang han besøkte Terningen Arena gjorde han fem mål, og var med det en av de viktigste bidragsyterne til at sveitseren den gangen vant 28-27.

 

Kevin Gulliksen: Oslogutten som tok turen til Elverum fra Bækkelaget før årets sesong ble en hit umiddelbart. Som toppscorer og banens beste spiller i forrige oppgjør mellom lagene så her har nok gjestene lagt en plan på hvordan de skal stoppe den lynraske kantspilleren. Gulliksen har gjort 26 mål i årets Champions League og er med det toppscorer for Elverum.

Håkon Ekren: Med fem mål mot det rumenske laget Dinamo Bucuresti viste Håkon Ekren at han for alvor er å regne med i det som regnes som verdens beste klubbturnering. Hanstadgutten har under Michael Apelgren utviklet seg i takt med hvordan klubben har vokst de siste årene. Ekren er uredd og kjent for sine gode gjennombrudd.

Vegard Øien: En av de store heltene i den uvirkelige seieren mot Gorenje Veljene i forrige hjemmekamp i Champions League. Med mange viktige redninger på slutten av kampen og en dobbeltredning som ble kåret til en av rundens beste redninger, fikk han sitt internasjonale gjennombrudd.