André Lindboe på rundens lag i Velux EHF Champions League – Elverum
André Lindboe er i toppform om dagen

André Lindboe på rundens lag i Velux EHF Champions League

Lindboe gjorde rent bord i 7.runde av Champions League!

André Lindboe er på alles lepper mandag morgen. Etter Elverums elleville seier mot Kadetten Schaffhausen forrige uke er nå kåringene for Velux EHF Champions Leagues 7.runde nå gjennomført og det er svært gode nyheter for Elverum Håndball og André Lindboe som får sitt navn på to av kåringene.

Elverums venstreving fikk virkelig dreis på sakene mot Kadetten Schaffhausen med 8 mål i Elverums 26-22 seier i Terningen Arena, det er blitt lagt merke til ute i Europa og Lindboe er tildelt plass på rundens lag i Velux EHF Champions League som rundens beste venstreving.

Dermed gjør han som vingkollega Kevin Gulliksen som også ble med på rundens lag i møtet med Kadetten Schaffhausen på bortebane. Det er helt tydelig at Elverumsvingene vet å håndtere sveitserne på en god måte og det blir lagt merke til.

André har slitt litt med å komme i gang denne sesongen, men møtet med Kadetten er virkelig en av Lindboes storkamper denne høsten, viktig for han og viktig for Elverum som kunne sikre 2 nye CL-poeng.

Ikke bare dundrer han til med gode vingskudd og er tilbake som sikker straffeskytter, han varter også opp med en fenomenal flyver som gir André Lindboe sin andre utmerkelse i runde 7.
Han et nemlig også med i kåringen av de 5 beste scoringene i denne Champions League-runden, rent vakkert spør du oss!

Vi gratulerer André Lindboe med to velfortjente utmerkelser i CL. Nå jobber vi på mot helgas møte med danske Skjern på bortebane!

Se kåringene her:

Best 7: Round 7

Top 5 goals: Round 7