Over Over 100 elleville Elverumsinger på plass i Danmark for å støtte Elverum mot ny CL-skalp(!) – Elverum

Over Over 100 elleville Elverumsinger på plass i Danmark for å støtte Elverum mot ny CL-skalp(!)

Det blir storkamp på banen og ellevill supporterkamp på tribunen i Danmark!

At Elverum er en håndballby med elleville tilskuere kommer nok ikke som en stor nyhet på de fleste. Vår lille Østerdalsby med drøyt 20.000 innbyggere har for vane å vise seg fra sin beste side når håndballkamper kommer til byen og Elverums egen storstue Terningen Arena. Enten det er seriekamper, cupkamper eller den gjeveste turneringen av dem alle, nemlig EHF Champions League.

Elverum har de siste ukene satt to nye publikumsrekorder for Champions League i sin egen storstue, først med 2270 tilskuere mot RK Gorenje Velenje, før 2410 tilskuere møtte opp for å støtte Elverum i kampen mot Kadetten Schaffhausen.

Elverumsingene nøyer seg selvfølgelig ikke med å møte opp her hjemme i Elverum, i helga går turen til Danmark der Skjern venter i VELUX EHF Champions League, og godt over 100 Elverumsinger er på plass for å støtte Elverum i kampen om poeng på bortebane i det som kanskje er Elverum tøffeste Champions League-kamp til nå.

Uten å påstå at vi har gått så fryktelig mye i detalj på andre Champions League-kampers tribunesammensetning er vi hvertfall ganske sikre på at Elverum nok en gang viser seg fra sin beste side når de også på bortebane er klare for å farge tribunene i svart og hvitt, og kjenner vi våre trofaste supportere i Taiga’n rett kommer de til å høres også.

Hjemme i Terningen Arena har vi ikke for vane å få besøk av store fanskarer fra de andre lagene, spesielt ikke i Champions League. Her tørr vi påstå at Elverum er i en særklasse, hvertfall når det gjelder Gruppe C denne sesongen.
Elverum har vist at selv med små ressurser kan man kjempe i høyt oppe i Europeisk håndball om man står sammen.
Elverumssupporterne har alltid vært der og vill alltid være der i medgang og motgang, det er det som styrker oss. Det er det som gjør det mulig å vær dag nå nye mål, og som kan gjøre det umulige mulig.

Elverumstrener Michael Apelgren er klar i sin tale:

«Over 100 i svart og hvitt på tribunene, er det som gir oss de små mulighetene som finnes for å gjøre en ny bragd i Danmark. Skal vi ta poeng borte mot Skjern, trenger vi all den hjelp vi kan få.»

Supporterleder i Taiga’n Supporterklubb Ola Nordstrøm er klar for å innta Danmark, med Elverums største fan-skare ute i Europa noengang:
«Så mange har vi aldri vært på bortebane i Europa tidligere, det blir en bra sosial tur, med søndagens kamp mot Skjern som det klare høyepunktet», sier han til Østledningen

Apelgren er imponert:
«Det er superkult at det er så mange som tar turen. Det er definitivt en av våre styrker som klubb, at vi har mange som støtter oss og bryr seg. Vi merker et veldig engasjemenet i den situasjonen vi er i nå og det er fantastisk moro at vi og resten av håndballpublikummet i Elverum kan være med på det her», sier svensken til Østlendingen.

Dette er likevel ikke første gang og garantert ikke siste Elverum har sine supportere i ryggen på bortebane i Europa. Supporterne har vist seg viktige så mange ganger før og kan være den avgjørende faktoren i Skjern.
Om du ikke nå kaster deg i bilen og kjører ned til Danmark, er det bare å stille inn TVen på Viasat 4 fra 16:45 på søndag, eller du finner ElverumsRadioen på din radio, der Leif Tore Surén er klar for å gi deg kampen live. Uansett- Elverumsingene kommer du til å høre helt hjem!

#SammenForElverum