Arendal og Ademar Leon kommer for to virkelige toppoppgjør! – Elverum

Arendal og Ademar Leon kommer for to virkelige toppoppgjør!

Månedskiftet blir heftig i Terningen!

 

Som Christian Berge sa til oss de ganger vi tapte kamper, det beste med å tape i idrett er at du kjapt får mulighet å ta revansje.
Til helgen venter Dinamo Bucuresti på bortebane i Champions League og betydningen av den kampen har vel ikke unngått noen?
Når så kampen er spilt nede i Romania vet vi om hjemmekampen mot Ademar Leon helgen etter blir en direkte avgjørende kamp for å ta seg videre eller om det blir en kamp for å sette ny poengrekord i ytterligere en fin Champions Leaguesesong.
Vi skal huske at Elverum var tippet sist i gruppen før sesongstart.

Før hjemmekampen mot Ademar Leon spiller vi det som i mine øyen er den største norske kampen per dags dato. ØIF Arendal kommer på besøk for en virkelig toppkamp der siste sesongs finalelag for første gang denne sesong skal opp i kamp.
Arendal har masse entusiasme om dagen med fine resultater og mye folk på kampene.
Marinko Kurtovics gutter sto sist helg for en meget stor prestasjon da de på bortebane spilte 27-27 mot Frisch AUF Gøppingen i tredje kvalrunden til EHF Cupen. Om de tar seg hele vegen inn får vi se på lørdag da alt avgjøres i Sparebanken SØR Amfi.
Kampen mot Arendal kommer å bli en fight om hver millimeter, rutinerte spillere i Heia Pedersen, Ekman, Vidovic og Paulsen blandet med masse ungt pågangsmot i Rannerkleiv, Baskår Pedersen og Lindell.
Vi har hatt mange store kamper gjennom høsten og Terningen Arena har vært fylt opp ved flere anledninger når det har vært kamper i Champions League.
Nå kommer for første gang et norsk topplag til Terningen Arena og da er det bare en ting som gjelder, STINN BRAKKE og 110% innstilling.
Arendal kommer ofte med masse supportere og skaper fine rammer rundt kampene så her må vi mobilisere.
Arendal er et lag som alltid kriger og som gir alt, mange spillere med stor klubbfølelse og masse energi.
Elverum har etter syv kamper 13 poeng, Arendal står med samme poengfangst men med to kamper mere spilt så dette blir en virkelig firepoengskamp.
Som jeg skrev om i forrige uke så er håndball på herresiden i oppadgående trend, la oss sammen med Arendal invitere de norske TV-seerne inn i Terningen Arena til en full hall og til en herlig kamp mellom de for dagen to største klubbene i norsk herrehåndball.
Håndball med tempo, innsats og masse bra spill. Vi gleder oss og ser fram til å få både Arendal på onsdagen og Ademar Leon på søndagen som gjester.

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball