Lindboe danket ut Lagergren, Karabatic og Myrhol (!) – Elverum

Lindboe danket ut Lagergren, Karabatic og Myrhol (!)

André Lindboe kåret til rundens spiller i Velux EHF Champions League for andre gang denne sesongen!

Etter nok en praktkamp fra André Lindboe fikk han nok en gang plass på rundens lag i EHF Champions League, nå er rundens spiller blant dem kåret, og André trakk nok engang det lengste strået, også denne gangen med over 50% av stemmene.

Det betyr at han trumfa Kristanstadspiller Lagergren, og dro seg elegant forbi både Nikola Karabatic og Bjarte Myrhol i kampen om å bli rundens spiller. Lindboes 61% av stemmene i rundens kåring, snakker for seg selv!

Lindboe satte inn hele 13 mål i Elverums 34-33 seier på bortebane mot Dinamo Bucuresti. Elverums venstreving var overalt på banen, og satte inn scoringer fra så godt som samtlige posisjoner, det har han fått godt betalt for av europeiske håndballentusiaster som har stemt han fram som rundens spiller i runde 9.
Lindboe legger ikke skjul på at han jakter en plass på landslaget, og sa det enkelt og greit ovenfor avisen Østledningen etter kampen i Bucuresti:

» Jeg kommer til å spille fletta og skoene av meg for å få være med på nok et mesterskap»
er meldingen fra Lindboe.

 

BEST PLAYER ROUND 9 Velux EHF Champions League:
Venstrekant: André Lindboe (Elverum) 63%
Høyre-back: Abin Lagergren (Kristianstad) 31%
Strekspiller: Bjarte Myrhol (Skjern) 2%
Keeper: Niklas Landin (Kiel) 2%
Venstre-back: Andreas Holst Jensen (Aalborg) 1%
Høyreving: Marius Steinhauser (Flensburg) 0%
Playmaker: Nikola Karabatic (PSG) 0%

Rundens spiller i EHF CL, stemmes fra av håndballentusiaster over hele Europa.

Se kåringen av BEST 7 ROUND 9 HER!

«Lindboe showes his quality, as an absolut allrounder»

Dette er andre gang André Lindboe kommer på rundens lag denne sesongen i CL, og det er andre gang han stikker av med den gjeve tittellen som rundens spiller! Sist han gjorde det samme var etter sin praktoppvisning mot Kadetten Schaffhausen på hjemmebane i Terningen Arena.

Det er altså andre gang i Elverum Håndballs historie at en spiller i troppen får denne utmerkelsen. Det er sjuende gang en Elverumsspiller får plass på rundens lag i Velux EHF Champions League.

Vi gratulerer Lindboe med nok en herlig tittell, og håper å se mer fra vår magiker på venstrevingen i tiden fremover. Allerede til søndag er han og Elverumsgutta i aksjon igjen med ny CL-magi, når Ademar Leon gjester Terningen Arena. Kampstart 17:00!