Vi tar imot Ademar Leon til sesongens siste EHF Champions League-kamp – Elverum

Vi tar imot Ademar Leon til sesongens siste EHF Champions League-kamp

Terningen Arena har i dag blitt forvandlet til en Champions League-arena for siste gang denne sesongen av vår fantastiske dugnadsgjeng. Denne gangen er det et heltent Ademar Leon som er lystne på revansje etter at vi var i Spania og rappet 2 poeng i september som kommer på besøk.

I morgen ønsker vi Ademar Leon velkommen til vår egen storstue, laget som kom på 2. plass i Liga ASOBAL forrige sesong bak suverene Barcelona.
Et meget godt lag anført av evigunge Juan Antonia Garcia Lorenzana, den lynraske kantspilleren som i en årrekke har herjet med verdensklassemålvakter i hele verden. Den tidligere Barcelonaspilleren kom hjem til hjembyen for å avslutte karrieren. En karriere som blant annet vinner av Champions League er det en virkelig legende som tar turen til Terningen Arena i dag. 40-åringen har 30 mål i årets turnering! På motsatt side av Garcia Lorenzana spiller den raske høyrekantspilleren Lopez Alvarez. 23-åringen er spanjolenes toppscorer etter 8.runder av årets Champions League. I forrige oppgjør mellom lagene ble han toppscorer med 4 mål. Også Alvarez kommer fra Leon og det blir spennende å se om hvor god han kan bli med årene. Man skal ikke se bort ifra at han kan være med å prege internasjonal håndball i tiden som kommer.

Som kjent så er Elverum sine sjanser for avansement helt borte men Ademar Leon derimot har fortsatt mulighet for avansement avhengig av at Skjern slår Gorenje Velenje i morgen. Hvis vi kaster et blikk over til Danmark så er jo Skjern som kjent garantert videre. Men med tap mot Gorenje Velenje så vil Velenje gå forbi Skjern på tabellen og møte lettere motstand etter gruppespillet. Skjern går altså all inn for seier i morgen og med Skjern-seier har Ademar Leon mulighet til å gå videre hvis de også vinner. Det er med andre ord ingen enkel oppgave som møter Elverum i morgen.

Men når man spiller i Champions League foran et fullsatt Terningen Arena og kampen sendes live på TV i tillegg handler det om å vise seg fra sin beste side uansett utfall. Vi har allerede satt ny poengrekord i Champions League men med seier i morgen kan vi havne a poeng med Gorenje Velenje og ryke ut på innbyrdes oppgjør. Det kan høres ufattelig ergerlig ut der og da, men når man ser tilbake på at vi er helt der oppe og kjemper om avansement så er det stort.

Elverum stiller med sin side med alle mann tilgjengelig i morgen, den 8. spilleren er også på plass, det er nemlig forhåndssolgt over 2200 billetter! Det blir fullsatt hall som skal heie Elverum frem i sesongens siste Champions League kamp! Har du ikke skaffet deg billett er det fortsatt sjanser i morgen, har du en god grunn til ikke å komme i hallen så kan kampen også sees på Viasat 4.

HEIA ELVERUM!!