Vi avslutter 2017 med tre klassiske Eliteserieoppgjør! – Elverum
Poklar og Fredriksen er klare for kamp!

Vi avslutter 2017 med tre klassiske Eliteserieoppgjør!

Kalle Björkman gleder seg til innspurten av 2017!

Etter onsdagens meget gode kamp mot Haslum så går vi kommende uke inn i en meget spennende 10-dagersperiode med tre store norske kamper.

Først ut er bortekampen mot Halden som i år har tatt store skritt opp på tabellen og som har noen virkelig store profiler på laget. I bakrekken har de to av seriens virkelige storskyttere i herre Bilov Olsen og Skillhammer. Begge har hatt en vanvittig sesong så langt og skyter masse mål i hver kamp.
Fra forrige sesong har også Halden fått tilbake Rasmus Bech i mål som har høyt kvaliteten på Haldens bakre post med mange prosent.
Legg til mange fine typer og lagspillere som hver dag gjør jobben både på trening og kamp så finner du en perfekt miks av individuelle klassespillere og et kollektiv som fungerer godt.

Etter Haldenkampen venter siste hjemmekampen før nyttår da vi får besøk av Bækkelaget med den svenske trenerprofilen Jan «Proppen» Carlsson på benken. Bækkelaget som til årets sesong har mistet et par store profiler i Magnus Rød til Flensburg og Kevin Gulliksen til oss i Elverum.
I Magnus fravær har rutinerte Emil Sundal fått fritt patronbelte og skyter nå masse mål fra sin høyre bak posisjon.
I alltid pålitelige Play makeren Nikolay Hauge har vi en av seriens beste på sin posisjon, gjør aldri en dårlig kamp og leder sitt lag med utrolig blikk for spillet kombinert med å være farlig på mål selv.
I forbindelse med kampen mot Bækkelaget legger vi opp til å lage skikkelig julestemning med flere overraskelser som vi kommer å presentere inn mot kampen som spilles lørdag 16 desember.
Billetter kjøper du her. www.ehh.no/billetter1718

Vi avslutter året med å reise til Bergen for kamp mot Fyllingen. Bergenserne er et lag vi har hatt mange tøffe og klassiske oppgjør med. Store profiler som Reinkind, Tangen, Bjørnsen for å nevne noen har gjennom tidene bydd på stor motstand.
Det gule laget fra Fyllingsdalen har preget norsk håndball i mange år og er ofte framme i NM-finaler og høyt opp på tabellen.
Skal gutta gå på EM-pause på topp av tabellen så kreves seier i de siste kampene.
Hva er bedre enn å samles i Terningen Arena å feire in julestemningen? Møte gamle venner som kommer hjem for å møte familie og slektninger.
Vi setter alltid stor pris på alle hjemvenderne som besøker oss på kampene rundt juletider og håper å fylle Terningen Arena som alltid på de kampene.
Hjertelig velkommen
#sammenforelverum

//Markedsansvarlig, Kalle Bjørkman