Vil gi hele regionen håndballstemning til jul! – Elverum

Vil gi hele regionen håndballstemning til jul!

Elverum Håndball Herrer og Hedmark Trafikk vil busse regionen til årets siste hjemmekamp i Eliteserien!

Lørdag 16. desember spiller Elverum Håndball Herrer sin siste hjemmekamp i Eliteserien før jul, og med det ønsker vi å samle hele regionen til en skikkelig håndballopplevelse i Terningen Arena, når Elverum tar imot fjorårets serietoer Bækkelaget Håndball Elite.

For gutta betyr det utrolig mye å se en hel region støtte opp om laget i svart og hvitt gjennom sesongen!

 

Årevis med håndball for Elverum og et velplassert kapteinbind på armen. Morten Nergaard er ikke i tvil om at den støtten som kommer fra hele regionen har gjort Elverum Håndball Herrer det det er i dag, en framoverlent toppklubb som deler opplevelsen med hele distriktet!
«At folk fra hele regionen møter opp betyr mye! Jeg er utrolig stolt hvis vi kan fenge folk i hele regionen. Det er veldig moro at folk vil reise og bruke tid på å se oss spille. Det skaper selvsagt enda større motivasjon og vilje til å vise seg frem!» sier Nergaard!

 

Han kom til Elverum før denne sesongen, og har latt seg imponere over trøkket som er i Terningen Arena, Magnus Fredriksen liker å så elleville tilskuere på tribunene:
«Supportere har mye å si for meg. Jo flere vi kan bli jo bedre. Vi får en fantastisk støtte gjennom hele sesongen og det er veldig morsomt å få støtte fra hele regionen.», sier Magnus Fredriksen

 

 

Elverums gamle traver Aleksander Børresen er også full av lovord om supporterne og vil gjerne gi noe tilbake til de som kommer fra hele regionen for å støtte laget i tykt og tynt:
«Det er morro å se at det arbeidet vi legger ned og de resultatene vi kan vise til når ut til flere enn bare de som bor i Elverum. Og det å få støtte fra hele regionen gir oss som spillere ekstra energi til å prestere enda bedre! Takk!»

 

Også Elverumstrener Michael Apelgren fullroser publikumsstøtten fra hele regionen som har løftet Elverum dit de er i dag:
«Publikum betyr veldig mye, og er en slags kvittering på at vårt produkt hele tiden vokser og at vi jobber hardere hver eneste dag for at flere skal synes at det er artig å komme på våre kamper og følge oss. Når det kommer supportere fra andre steder enn Elverum er vi litt ekstra stolte og takknemlige, vi håper å kunne gi litt tilbake nå i møtet med Bækkelaget», sier en smilende Apelgren til EHH.no

Elverum Håndball setter utrolig stor pris på at hele regionen støtter oss og ønsker med dette å arrangere gratis busstur inkl. kampbillett i samarbeid med Hedmark Trafikk på vår hjemmekamp mot Bækkelaget den 16. desember kl. 16.00!  Sjekk ut mer og meld dere på i linken under!