Audun Breen Røragen klar for Nærbø – Elverum

Audun Breen Røragen klar for Nærbø

Det er nå offisielt at Audun Breen Røragen er klar for Nærbø i 1. divisjon.

Audun kom til Elverum fra Storhamar i 2013.  Han fikk sin A-lagsdebut i fjorårets cupkamp mot Bækkelaget og ble tatt opp i A-lagsstallen foran 2017/2018 sesongen.
Det er en hardtarbeidene gutt som nå tar fatt på nye oppgaver etter å ha høstet erfaring og rutine i Elverum, nå går turen videre til Nærbø der han skal bygge videre på oppholdet i svart og hvitt.

Vi tok en prat med Audun om overgangen og tiden i Elverum

Først, gratulerer med kontrakt med Nærbø og det neste steget i din karriere! 
Hvilke tanker gjorde du deg når muligheten for spill i 1. divisjon dukket opp?

Jeg tenkte det var en fin mulighet for å utvikle meg på et høyere nivå. Til vanlig så spiller jeg for Elverum 2 i 2.divisjon men når Nærbø kom på banen så tenkte jeg at det kunne være en fin anledning å få utvikle meg på videre og få spilletid på et høyere nivå. Jeg håper at dette forhåpentligvis kan hjelpe meg til å komme tilbake til Elverum som en bedre spiller.

Elverum har alltid hatt gode team med strekspillere og årets utgave er kanskje noe av det sterkeste som har vært noen gang. Hvordan vil du beskrive jobben som har vært med å ta opp kampen «med de tre kjempene» på streken?

For det første vil jeg si at det har vært utrolig gøy å trene sammen med disse «kjempene». De har lært meg mye, og de er noen jeg ser opp til på håndballbanen. Det har vært en tøff kamp å skulle ta opp kampen med disse «kjempene». Det har vært en utrolig lærerik sesong så langt, og jeg håper at jeg kan bruke det jeg har lært av de tre andre i jobben videre og fortsette utviklingen min i Nærbø.

Hvilke mål og ambisjoner har du satt deg for tiden fremover?

I tiden fremover har jeg tenkt å være tålmodig, og jobbe med det jeg må jobbe med. Jeg har lyst til å komme tilbake til Elverum som en bedre strekspiller, og forhåpentligvis kunne utfordre de gode strekspillerne som er i klubben.

Hvordan har det vært å utvikle seg som håndballspiller i Elverum?

Det har vært utrolig fint å utvikle seg som håndballspiller i Elverum. Elverum er en profesjonell klubb på alle måter! Jeg vil rette en stor takk til Micke og Raymond, og resten av gutta på laget for å ha lært meg mye. Det har vært utrolig stort å ha fått være en del av Norges beste håndballklubb. Jeg er utrolig glad i denne klubben, og jeg er evig takknemlig for måten hele klubben tok i mot meg når jeg kom til klubben for 4.5 år siden.

 

Vi ønsker Audun lykke til i Nærbø!