Rammel på Bækkelaget, klar for å møte Elverum på lørdag! – Elverum

Rammel på Bækkelaget, klar for å møte Elverum på lørdag!

De gule og blå fra BSK skal kjempe om poeng i Terningen Arena på lørdag.

Vi har tatt en prat med en av Bækkelagets profiler foran Eliteseriekampen på lørdag. Kristian Rammel har møtt Elverum mange ganger og mener lørdagens kamp blir en tøff battalje.

Det er nok engang klart for Elverum mot Bækkelaget, fjorårets to serietopper møtes til dyst i Terningen Arena. Hvordan forbereder dere dere før møtet med Elverum i deres egen storstue?

Vi har møtt Elverum såpass mange ganger nå at vi vet hva vi går til. Vi møter et lag som spiller et veldig gjennomtenkt, kollektivt angrepsspill, og som har bra spillere på alle posisjoner. Bakover er de store og sterke, i tillegg til at de har ligaens kanskje beste keeper i Nergaard. Vi forbereder oss som vi alltid gjør, gjennom å se video av motstanderen og legge opp treningene våre mot det. Nøkkelen når man møter Elverum er å spille disiplinert og gjøre lite feil slik at Lindboe og Kevin ikke får kontre inn enkle mål. I tillegg er det viktig å få brettet ut forsvaret deres. Dersom de får stå tett og kompakt med sine store treere, er de vanskelige å møte.

Forrige oppgjør endte 36-29 i Elverums favør, har dere troen på at det er mulig med en liten skalp i Terningen Arena på lørdag?

Det er klart det er mulig å ta en skalp, det har skjedd større undre før. Likevel er det naturligvis ingen tvil om at Elverum er store favoritter, spesielt i Terningen. Vi har spilt mange gode kamper der borte før, men det har som regel endt med hederlige tap. Det skal vi selvfølgelig gjøre alt vi kan for å rette opp i. Vi går inn i denne kampen med lave skuldre og føler at vi har alt å vinne.

Det er langt ifra første gangen Elverum og Bækkelaget møtes til kamp, hva er det mest spesielle med dette oppgjøret slik du ser det?

For det første, er det to lag som har møtt hverandre veldig mye de siste årene. I tillegg til de vanlige seriekampene har vi møttes i både cup og sluttspill flere ganger. Dette har gjort at det har vært noen episoder som gjør oppgjørene spesielle, for eksempel episoden mellom Kevin Gulliksen og Nacor Medina for noen år tilbake. Men jeg tror det mest spesielle er at det historisk sett har vært jevne og tette oppgjør som jeg er sikker på har vært morsomme kamper å følge.

Det er nok av dueller å velge ut når Elverum og Bækkelaget møtes til kamp. Hvilken duell tror du blir viktigst på lørdag?

Jeg må nok svare noe så kjedelig som keeperduellen, som blir ekstremt viktig. Både Elverum og vi har to bra keepere hver, og det laget som har flest redninger stikker nok av med seieren på lørdag.

Har du en siste melding til publikum før det braker løs på lørdag?

Jeg håper så mange som mulig møter opp på kamp! Det er alltid morsomt å spille i Terningen, og de lager en fantastisk ramme rundt kampene. Jo flere som møter opp på kamp, jo morsommere er det å spille, og det tror jeg gjelder for både Elverum og oss.