VIKTIG MELDING! Dagens kamp mot Bækkelaget er avlyst! – Elverum

VIKTIG MELDING! Dagens kamp mot Bækkelaget er avlyst!

VIKTIG MELDING!

Elverum Håndball Herrer har i dag funnet ut at Norges Håndballforbund har utsatt dagens kamp mot Bækkelaget grunnet sykdom og skader hos Bækkelaget.

Vi har ikke mottatt noen offisiell beskjed fra forbundet før det ble sendt ut en epost! på formiddagen og Elverum Håndball Herrer selv måtte selv prøve å ringe flere sentrale personer i Norges Håndballforbunds organisasjon uten hell med under 6 timer til kampstart.

Men vi har nå fått en offisiell beskjed om at kampen blir utsatt og ikke spilles i dag!
Elverum Håndball Herrers webteam har også forsøkt å komme i kontakt med Norges Håndballforbund for kommentar uten hell.

Vi beklager på det sterkeste å måtte informere våre trofaste tilskuere og supportere på så kort varsel, men det er dessverre ikke noe vi får gjort når den blir avlyst på en sånn måte på et så kort varsel.
Det har blitt solgt masse billetter til denne kampen og vi kommer tilbake til hvordan de vil bli videreført til ny kampdato eller refundert.

 

Vi har tatt en prat med markedssjef Kalle Bjørkman som har noen hektiske timer nå:

Det er utrolig demotiverende når vi får beskjed om at kampen blir avlyst på meget kort varsel når hele klubben og det fantastiske apparatet rundt klubben har jobbet i to uker opp mot siste hjemmekamp før jul hvor vi hadde stelt i stand masse flotte aktiviteter sier Bjørkman.

Gløgg og pepperkaker, barnekor i foajeen og mange flere aktiviteter skulle sette et flott punktum for en fin håndballhøst i Terningen Arena i dag.

En sånn avlysning vil koster oss utrolig masse og det estimeres kostnader opp mot 100-150.000 i rene utgifter. Alt materiell som er trykket og laget til denne kampen, og alt annet rundt arrangementet som nå må avlyses. All mat som er bestilt, alle ansatte hos tredjeparter rundt arrangementet som må lønnes.
Ja, det er mye som vi nå holder på å skaffe oss oversikt over hva vil koste.  Jobben med å informere alle berørte parter er heller ikke gjennomført.

Til dagens kamp har vi også gjester fra det Islandske håndballforbundet på besøk, vi har besøk fra to svenske eliteserieklubber og vi har flere klubblag med lang reisevei som måtte snu på veg til dagens kamp.

Vi er utrolige lei oss for at dette skjer, men det er altså ikke vår avgjørelse og noe vi får gjort noe med.