2 poeng til jul, etter seier mot FyllingenBergen – Elverum
Richard Hansich er klar for kamp!

2 poeng til jul, etter seier mot FyllingenBergen

FyllingenBergen -Elverum 29-31

Det var duket for et tett og spennende oppgjør når Elverum gjestet Fyllingen i Bergen. Foran kampen var Fyllingen ubeseiret på hjemmebane, mens Elverum ennå ikke hadde tapt på bortebane i serien denne sesongen.

Det var Elverum som kom best igang denne siste onsdagskvelden med Eliteseriehåndball før jul. Magnus Fredriksen var blant Elverumsspillerne som tok tak fra start og det ble fort en tremålsledelse til Elverum.

Men Fyllingen kom tilbake på 7-7 etter 10 minutter og det ble tydelig at Bergenserne ilke hadde noen planer om å gi fra poengene på hjemmebane denne gangen heller.

Det blir mye klabb og babb for Elverum nå, Fyllingen kløner også, og ingen av lagene klarer helt å utnytte det andres feil. Ikke før Fyllingen finner oppskriften og dunker inn 5 raske, 10-8 er stillingen i Bergen og rollene var plutselig byttet om, men kun for et lite øyeblikk.

For nå fant Elverum igjen målteft og energi, den ene finta etter den andre satte ut Fyllingen og Elverum viser hvilken bredde som finnes i laget. Når Fyllingen må håndtere Poklar, er det Kevim Gulliksen på vingen som stikker seg fram med valler håndball og Elverum drar ifra, går til pause med en 5-målsledelse.

Tine Poklar tar føringen i Elverumslaget og viser sin evne til å produsere sjanser for de svarte og hvite, Elverum kommer rett fra garderoben og setter opp et voldsomt trøkk fra start, det tar dem til en 7-målsledelse før Fyllingen får satt innet hardkjør i retur.

Med 12 minutter igjen å spille hadde Fyllingen gått fra å ligge sju mål bak til å være helt oppe i ryggen på Elverum på 24-26.

Igjen viser Elverum fram bredden i troppen, nå er det venstreback Tine Poklar som avløses av venstrebacken Richard Hanisch. Svensken visste hvor målet sto i Framohallen og tar Elverum opp i en ny 5-målsledelse, før Fyllingen igjen forsøkte å ta Elverum på slutten, men det blir for langt fram for bergenserne som må gi seg på stillingen 29-31 i Framohallen.

Elverum påførte med det FyllingenBergen sitt første hjemmetap i serien denne sesongen og fikk 2 velfortjente poeng med seg hjem til Elverum og den ventende juleferien. De smakte godt etter siste ukes bruduljer, og Elverum henger godt med i toppen av tabellen når gutta nå får seg en velfortjent juleferie før EM-oppholdet i janaur.

3.februar er vi igang igjen, med Kronekampen i Terningen Arena.

Stem på kampens publikumsfavoritt:
www.publikumsfavoritten.no (fram til 18:00 torsdag)

Da gjenstår det å ønske alle en riktig god jul. Det blir litt håndballpause for Elverumsgutta, før EM og vårsesongoppkjøring er i full gang igjen i januar.

Kampfakta
Fyllingen -Elverum 29-31(14-19)
Framohallen
Tilskuere: 735

Mål Elverum: Kevin Gulliksen(7), André Lindboe(5), Richard Hanisch(3), Tine Poklar(3), Magnus Fredriksen(3), Håkon Ekren(2), Nikolaj Mehl(2), Aleksander Børresen(1)

Toppscorer Fyllingen: Tor Andre Lunde (7)