Trenerteamet oppsummerer 2017 med EHH! – Elverum

Trenerteamet oppsummerer 2017 med EHH!

Tid for å oppsummere året som har gått på det sportslige planet, med Micke og Raymond.

2017 har vært ett innholdsrikt år for Elverum Håndball og for oss i trenerteamet. Vi har opplevd medgang, motgang, skandaler og suksesser om hverandre. Å være trener i Elverum Er spennende, varierende og motiverende, men i perioder også krevende.

Vi er derfor avhengig av tillit, fra alle dere som syns håndball er viktig. Den tilliten dere viste oss etter de røde kortene i mars vil vi aldri glemme. Dere støttet oss, og trodde på oss når resten av Håndball Norge satt å ventet på at situasjonen skulle eskalere. Sammen lyktes vi, sammen kom vi oss videre, og sammen viste vi hvor sterk klubben vår er i ferd med å bli.

Våren 2017 endte med rekordsterke 40 poeng som serievinner og ett nytt sluttspill gull i beltet!

Sluttspill finalene mellom Elverum og Arendal var gode håndball kamper, spennende med ett høyt nivå på begge lag og to publikum som var elektriske. Dette viser at sluttspill modellen er i ferd med å virke, de beste står igjen til slutt og det er jevnt i toppen. Vi var heldige og dyktige som trakk det lengste strået, og vi er bevisste på at det kommer til å bli tøffere og tøffere å vinne i Norsk Håndball fremover.

Så kommer sommeren, noen spillere forlater oss og noen nye kommer til. Når du lykkes er en av konsekvensene at spillerne blir attraktive for andre. Spillere gikk til Danmark og Tyskland og vi måtte ut i markedet å finne erstattere. Det var knyttet stor spenning til om vi ville lyktes, om erstatterne var gode nok. Vi har vist gjennom høsten at det er de, også handler det om å bli bedre og bedre gjennom en lang sesong! Med 10 nye spillere håper vi at vi fortsatt har litt å hente på samhandling og å utnytte hver enkelt maksimalt. Jobben for å utvikle dette gjøres av spillere og støtteapparat hver dag .

Det er flere lag som satser hardt, og dette er bra for produktet. Det gjør det mer underholdende å følge og mer spennende å jobbe med. Vi må hele tiden være bevisste på at det som holdt i fjor, det er ikke nok i år. Vi må bli bedre!

Foreløpig har sesongen 2017/18 startet bra. 10 poeng i Champions League er vi utrolig stolte over. Det har vært en innholdsrik høst, med mange stolte øyeblikk og store opplevelser.

Nå snur vi blikket mot 2018 hvor serie og sluttspill skal avgjøres. Serien er viktig for oss, den tittelen betyr fortsatt mye i Norge, den sikrer også EHF cup. I tillegg er det jevnt i toppen og hjemmebane fordel i sluttspillet kan bli avgjørende for hvem som tar Champions League plassen. Vi skal derfor kjempe det vi har for at vi i Mars måned kan kalle oss seriemestere. Så kommer april og mai, i sluttspillet skal vi være på vårt beste, det er målet. Vi håper dere støtter oss like mye den kommende våren som dere gjorde i fjor. Vi kommer helt sikkert til å trenge det.

Godt nytt år!

Micke og Raymond.