Historie fredag:- mitt minne – Morten Helstad – A-lagsdebut 1989: – Elverum

Historie fredag:- mitt minne – Morten Helstad – A-lagsdebut 1989:

Vi blar oss videre inn mellom permene i boka "Fra Fylken til Terningen Arena" og finner minnet til Morten Helstad:

Det jeg husker best fra tiden med håndballen var da Thorir kom til Elverum. Det var den perioden jeg kom opp i A-laget. Det var en tøff periode med mye trening og svette for alle mann. Thorir satte krav som også ga resultater på sikt.
Han var den personen som fikk Elverum håndball tilbake i toppen. Ellers må jeg nevne da vi vant sluttspillet i 1995. Det var en fantastisk stemning og atmosfære som jeg husker godt den dag i dag. Det man savner mest er den lagånden og fellesskapet vi hadde sammen. Vi sto for hverandre, var tøffe mot hverandre på trening, noe vi fikk brukt i kamper. Stemningen i Elverumshallen er noe man alltid vil savne Vi hadde verdens beste publikum som hjalp oss i hver kamp.

Morten fikk med seg 8 sesonger på A-laget. Det ble 1 sesong i 3. div., 2 sesonger i 2.div. og 5 sesonger i eliteserien med sluttspillgull i 1995 som den største opplevelsen.

Mortens profesjon i dag er daglig leder i Meny Elverum, Kremmertorget. Han tok varehandelens Høyskole i 1996-kullet.

Det er stille på håndballfronten for tida. Cupfinalen i Spektrum den 29.12.2017 går uten Elverums deltagelse, dessverre. Egentrening med personlige program for A-lagsspillerne våre er det som må til og som skal danne grunnlaget for videre suksess i 2018. Å vinne serien og sluttspillet er det selvfølgelige mål med den brede spillerstallen vi har.

Helt på tampen ønsker jeg å gratulere vår fenomenale svenske og Markedsansvarlig i Elverum håndball, Kalle Bjørkmann med tildelingen av utmerkelsen «Årets Elverumsing». Veldig fortjent!

Så et lite gullkorn fra Agatha Christie til slutt: Det umulige kan ikke ha skjedd, derfor må det umulige være mulig, tross alt.

Da vil jeg ønske alle håndballvenner ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!

Skrevet av
Hein S. Ekeberg