Oppsummering av håndballåret 2017 fra A til Å. – Elverum

Oppsummering av håndballåret 2017 fra A til Å.

Vi har igjen rundet av et nytt år fylt med håndball og her er det oppsummert fra A til Å!

Et fartsfylt håndball-år er over og det er på tide å ta et tilbakeblikk over store deler av det!

A – Aleksander Børresen. Makan til legende. Etter å ha lagt opp i vår så gjorde strekspilleren comeback i den hvite drakten i høst. Høstsesongen er kanskje noe av de beste han har levert i sin tid i Elverum. Takk Aleksander.

B -Berge. Vår tidligere trener Christian Berge ble kåret til årets trener i 2017. Vi er stolte over at Christian startet sin trenerkarriere hos oss. Gratulerer Christian!

C– Champions League. Hvilket eventyr vi har vært vitne til av de svarte og hvite denne høsten. Med ny poengrekord og en rekke gode prestasjoner så viste vi at vi for alvor holder nivået i verdens største klubbturnering.

D – Drammen. Etter noen magre sesonger har endelig storklubben Drammen kommet opp på beina i igjen. Med cupgull i romjulen kan vi håpe på en del klassikere i årene som kommer.

E – Elverum by. For et fantastisk engasjement det er for håndballen og idrett generelt i denne byen, som er kjent for å ha hjerterom for alle og enhver.

F – Fredriksen. Før årets sesong hentet vi det største midtbacktalentet i den norske serien. Magnus Fredriksen har levert godt i den svarte og hvite drakta. Det blir spennende å følge spilleren som signerte en kontrakt som varer i 2 sesonger til.

G – Gull. Både serien og sluttspillet ble vunnet i 2017, men det var Drammen som stakk av med cupen. Håper 2018 blir minst like bra for de svarte og hvite.

H – Halden. Halden har etter en skuffende sesong i 2016/17 vist at de er å regne med i årets sesong. Gode signeringer og en meget god trener gjør at laget fra grensebyen kjemper om meldalje.

I – Irriterende. Når vi er så nære ved å gå videre i Champions League, så er det irriterende at vi ikke gjør det.

J – Josef Pujol. For en spiller som forlot Elverum til fordel for tyske Gummersbach i sommer. Svensken var en av de viktigste bidragsyterne i sluttspillet der vi gikk helt til topps. Fantastisk spiller.

K – Kevin Gulliksen. For en signering Elverum gjorde etter at det ble klart at Tamas Ivanscik ikke skulle fortsette i klubben. Lysluggen fra Oslo har virkelig fått vist seg frem i den svarte og hvite drakten.

L – Lindboe. Superkanten som fikk VM-sølv med Norge i januar har i en årrekke vært en av de viktigste bidragsyterne i Elverum. Kantspilleren har en drøm om å bli proff.

M – Michael Apelgren. Den svenske treneren som signerte ny og forbedret kontrakt med klubben I 2017. Vi er glade for at den sympatiske treneren fortsatt leder byens håndballherrer.

N – Nesten. Igjen ble Haslum for sterke i cupen. Det ble bare nesten i 2017 også.

O – Oppmennene. Roger og Jonny fortjener en ekstra klapp på skulderen. Innsatsen de legger ned for guttene er helt fantastisk!

P – Poklar. Eliteseriens beste spiller er Tine Poklar. En komplett håndballspiller som har vært med å heve laget til et enda høyere nivå.

Q – Quiz. Ikke noe år uten quiz. Hvem har scoret flest mål i 2017 for Elverum?

R – Røde kort. Man kommer vel ikke uten røde kort når man skal oppsummere Elverum i 2017. Mye skrik og mange meninger. Vi tok straffen som vi fikk og klarte igjen å avslutte som mestere.

S – Sluttspillet. I hver sesong er sluttspillet den viktigste tittelen man kan ta. I vår slo vi Arendal over tre kamper, i kamper som var super reklame i norsk håndball.

T – Taigaen. Makan! For en fantastisk gjeng. Takk for all støtte i 2017. Vi håper på mange herlige øyeblikk i 2018.

U – Utsatt. Kampen mot Bækkelaget ble utsatt bare timer før avkast på grunn av sykdom hos Bækkelaget. Kunne ting blitt gjort annerledes her?

V – Vinnerskaller. I 2017 har det vært både oppturer og nedturer i klubben, men til slutt har vi som regel stått igjen som vinnere. Den kulturen som sitter i veggene i Terningen Arena er en kultur som er opparbeidet av vinnerskaller.

W – World champion. Norge matte ta til takke med sølv etter at Frankrike ble for sterke i finalen. Gratulerer til alle involverte.

X – X-faktor. Spillet til Morten Nergaard når han er i form. Kapteinen kan snu kamper alene på sitt beste.

Y – Yngresavdelingen. Yngresavdeling i Elverum er helt fantastiske. I år har spillere som Sander Linderud, Stiven Thorsteinsson, Sander Ree Lindstad og Audun Røragen(nå Nærbø) kommet opp i A-stallen til Elverum.

Z – zzzz. Her gjelder det å holde seg våken I 2018. Alle klubber gir det lille ekstra for å slå vinnerne fra tidligere sesonger. Vi må være 100% på i alle toppkamper, men også mot lag som ligger i andre enden av tabellen, sånn som Haslum.

Æ – Ære. Det skal alltid være en ære å bære den hvite drakta med logoen til Elverum håndball herrer.

Ø – Østlendingen. I lokalavisen kan du lese alt om Elverum håndball.

Å – Årets elverumssing ble Kalle Bjørkmann. I gjennom flere år har den energiske svensken jobbet knallhardt for at klubben skal vokse bade nasjonalt og internasjonalt. Vel fortjent at svensken fikk denne utmerkelsen.