Kronekampen 2018: Slik blir 10års-jubileet. – Elverum

Kronekampen 2018: Slik blir 10års-jubileet.

Dette skjer i forbindelse med Kronekampens 10 års jubileum

 

Når vi sammen med supportere og samarbeidspartnere feirer at Kronekampen fyller 10 år så skjer det med et veldig innholdsrikt program.

I perioden inn mot kampen kommer vi i ti dager å telle ned med nye episoder hver dag om historikken til Kronekampen, hva den har betydd for klubben, supporterne og samarbeidspartnere.
Medvirker gjør blant annet klubbens mangeårige leder Kjell Kulvedrøsten, tidligere lagkaptein og stor helt Lars Nordberg, ordfører Erik Hanstad og Rolf Gundersrud og Kjell Inge Bækken som representerer våre samarbeidspartnere.

Når vi kommer til selve kampdagen den 3 februar så ønsker vi å skape en fest som på mange måter knytter sammen de ti årene og at vi med et bra program skal klare å gi noe tilbake til byen.
Fra 12:45 går det gratis busser over fra sentrum ved busstasjonen ved Siris. Vel framme ved Terningen Arena venter et stort vorspiel med live show, konsert, barneskirenn, mat og drikke pluss en rekke andre morsomme aktiviteter.
Vi rekommanderer å ta en tur innom de ulike standen til våre samarbeidspartnere som ønsker å møte masse mennesker for en hyggelig prat, litt informasjon og kanskje en og annen konkurranse.

Selve kampopplevelsen håper vi skal bli fantastisk med et to gode lag og et opplegg dere seint skal glømme.
Vi ønsker rett og slett skape en opplevelse verdt navnet til Norges tøffeste håndballshow. Husk at du og dine venner som vanlig går inn gratis på Kronekampen som en del av selve konseptet med at samarbeidspartnerne spander inngangen på Elverum Håndballs trofaste publikum.

Etter kampen kan du igjen ta buss over til sentrum og denne gangen stopper de ved After gamefesten på Scandic Sentral.
Her blir det middag for de som har sikret seg billett til det og for de som ikke ønsker mat kan man hygge seg i hotellets nyåpnede bar i noen timer.
Etter hvert åpner vi opp hele førsteetasjen for alle og da er det full fest fram til sene natta. Splitter Pine band spiller står på scenen og spiller norsk 70,80 og 90-talls pop og rock.
Sammen skaper vi en vanvittig fest og feirer at Kronekampen fyller 10 år.