Vi lanserer nytt billettsystem! Gjør deg kjent nå! – Elverum

Vi lanserer nytt billettsystem! Gjør deg kjent nå!

Nytt år og nye muligheter venter, derfor lanserer vi nå et nytt billettsystem, der du er oppdatert til enhver tid og enkelt kan sikre deg billetter til Elverum Håndballs hjemmekamper og mye mye mer gjennom sesongen!

Elverum Håndball kommer nå med nytt billettsystem, der kjøp av billetter forenkles, og kan gjøres direkte med vår nye billettapp.
Billetter til Kronekampen kan kjøpes = gratis fra kl. 16:00, 25. januar.
De øvrige 5 seriekampene, hjemme, slippes for salg på et senere tidspunkt.
For å sikre deg billett(er) til vårens kamper har du følgende alternativer:

 • Ta i bruk vår nye billettapp.
  Send ehh til 2345 eller søk opp appen i App store på navnet Elverum Håndball.
  Last ned appen på smarttelefonen og registrerer deg med det mobilnummer du ønsker å knytte til din bruker. For å sikre deg billetter klikker du deg inn på kjøp billetter på den/de kamp(ene) du ønsker å se. Gjelder også Kronekampen, der kjøp = gratis.
 • Har du ikke en såkalt smarttelefon er det fortsatt mulighet for kjøp av billett(er) på nett gjennom å klikke seg inn via linken: https://ehh.woow.no/
 • Vi tilbyr også kjøp av billett(er) på tre salgssteder: Håndballkontoret i Storgata 8 i Elverum (kort/kontant/Vipps) eller Kiwi Elvarheim (kontant) og Circle K Elverum (kontant).

Dette gjelder for sesongkortsinnehavere

Alle som har sesongkort hos Elverum Håndball, får melding til mobilnummeret som er registrert, der det står at Elverum Håndball ønsker å sende billetter til deg. Du/dere får tilgang til billettene ved å laste ned vår billettapp.
Følg instruksjonene med nedlasting av billettappen og registrer deg med det mobilnummer du fikk meldingen til.
Når dette er gjort, har du sesong-/VIP-kortene tilgjengelige til alle kamper.

Dersom du ikke har smarttelefon eller ønsker fysiske sesongkort er det også mulig, da som papirbillett(er). Du/dere tar da kontakt med billettansvarlig Hans Petter Bronken på Håndballkontoret, tlf. 90534495 – e-post hanspetter@ehh.no  så hjelper han deg.

De samarbeidspartnere som i tillegg til VIP-kort har sesongkort uten seteplass (Bedriftskort), klikker seg inn på den kampen de ønsker billetter og velger det setet du ønsker innenfor felt A1, A, C1, C, I eller SP (ståplass). Du/dere kan da velge antall billetter man trenger opp til det maksimale avtalen tillater.

Dette gjelder spillere/ledere i rekrutt/damer og yngres

Spillere i rekrutt/damer og yngres har sesongkort uten seteplass, her klikker man seg inn på aktuell kamp du ønsker billett til og velger det setet du ønsker innenfor felt A1, A, C1, C, I eller SP (ståplass).

Du kan kombinere din gratisbillett med at for eksempel mamma, pappa eller en venn kjøper seg ett eller flere sete(r) inntil den plassen du sikrer deg.

 

Nyheter med det nye billettsystemet

 1. Med den nye billettappen slipper du å stå i kø når du skal kjøpe billett(er)
 2. Med den nye billettappen slipper du å gå til et utsalgssted for å kjøpe billett.
 3. Med den nye billettappen har du billetten (e) på mobilen hvilket gjør det tryggere i forhold til å ikke rote dem bort.
 4. Med den nye billettappen kan du enkelt sende billetter til dine venner. Gå inn på «Mine kjøp» klikk på konvoluttikonen på den enkelte kampen, Velg telefonnummer til den du ønsker å sende til, markere den/de billett(ene) du ønsker å sende. Avslutt med å trykke på Send billetter.
 5. De med sesongkort får ny(e) billett(er) sendt til hver kamp hvilket innebærer at kortet(ene) aldri blir borte uansett om de blir lånt bort til en kamp.
 6. De som laster ned billettappen får tilgang på billettslipp foran andre gjennom varsling(er) fra Elverum Håndball.