Kalle Björkman: Tror den nye appen blir godt tatt imot av håndballfolket! – Elverum

Kalle Björkman: Tror den nye appen blir godt tatt imot av håndballfolket!

Elverum Håndball Herrer lanserte i dag en ny App. Vi har tatt en prat med markedssjef Kalle Björkman om mulighetene den nye lanseringen gir klubben og publikum!

Elverum Håndball lanserer en ny håndballapp og fornyer sitt billettsystem. Markedssjef Kalle Björkman, hva er det som får dere til å gjøre en slik satsning?

Vi ønsker hele tiden å være i framkant på utvikling å nå håper vi og trur at den løsning som vi nå tar i bruk skal gi våre supportere og samarbeidspartnere en god opplevelse som er framtidsrettet.

Hva er det mest spennende med denne satningen i dine øyne?

Det er mange spennende ting med den nye løsningen, den er fleksibel i forhold til ulike behov med mulighet for å ordne all billetthåndtering elektronisk uten å printe billetter og pakke konvolutter. Du som kunde kan sende billetter enkelt via mobil.

Mobilen har kommet for å bli, og med en egen APP er dere lett tilgjengelig til enhver tid, hvilke muligheter gir det?

Løsningen gir oss som klubb mulighet for mye bedre kommunikasjon med våre supportere uten å være bundet av andre sosiale medier som styrer hvor mye vi får lov å mene.
Vi kan etter hvert som vi har lært oss løsningen godt nok komme med lojalitetsprogram for alle våre trofaste publikummere.

Det har gått fort fra Elverumshallen og billetter i luka til elektroniske løsninger for billetter, hvilke fordeler gir det Elverum Håndballs publikum?

Det gir et mye mindre søvnløst forhold til å gå på kamp, du har alltid billettene med deg da du har de i mobilen. På sikt, når vi har intrigert kiosksalg og supporterutstyr, vil det gi en helhetsopplevelse som blir veldig smidig for alle.

En ny plattform åpner en ny verden av muligheter. Har dere allerede nå noen planer om hvordan dere vil gå videre nå?

Veldig mye handler om å gi våre kunder en så enkel og bra reise som mulig. Her ligger kun fantasien i vegen da teknikken ruser framover kjappere enn noen av oss klarer å si heia Elverum!
Hva det konkret kan vare kan jeg ikke svare på i dag, men at det kommer skje masse ting framover kan vi være sikre på.

Vi funderer stadig på hvordan vi kan forbedre ting for alle i og rundt Elverum Håndball.

Elverum Håndball Herrer er allerede tungt inne i de store sosiale mediene, Facebook, Twitter og Instagram. Hva er det appen gir som ikke allerede finnes her?

Appen gir oss mulighet for å eie og pleie våre kunder med direkte kommunikasjon. Vi kan med appen renske våre andre mediekanaler fra det som av noen oppleves som spam i forhold til «mas» om billetter og andre ting vi ønsker at supportere skal være med på.

Nå kan vi legge mere fokus på sportslige og klubbmessige ting på Facebook, Twitter og Instagram.

Litt over en uke til årets første kamp, klarer håndballfolket å velte seg om til nye løsninger innen 3.februar?

Her må vi være så ydmyke å si at det helt sikkert vil være utfordringer i starten. Sånn er det med nesten alle ting man endrer på.
Men selvfølgelig skal vi gjøre alt vi kan for at alle skal oppleve den oppgradering som positiv og at løsningen blir godt tatt imot.