Slik blir opplegget rundt lørdagens Kronekamp – Elverum

Slik blir opplegget rundt lørdagens Kronekamp

Endelig skal vi igang igjen med håndballsesongen og vi gjør det med stil og #FULLHALL!

Lørdag 3.ferbuar er det klart for årets Kronekamp når Bodø gjester Terningen Arena i årets første Eliteseriekamp.

Tradisjon tro, sponser våre fantastiske sponsorer og partnere kampbilletten på 2500 tilskuere. Det er fortsatt billetter igjen, bare last ned vår nye Elverum Håndball App og sikre deg din billett til lørdagens oppgjør. Her blir det skikkelig stemning og mye som skjer. Med gratisbusser til og fra sentrum til Terningen Arena blir det litt enklere for deg å ta turen også!

Vi innvier dagen med Barnas Skidag utenfor Terningen Arena, der Strandbygda IL har satt i stand løyper og mye moro for de små.

Samtidig braker vårt kamp-vorspiel igang i matteltet utenfor arenaen,der det blir matservering, intervjuer med Elverumsradion og ikke minst full musikk med Splitter Pine band på scenen.

Inne i foajeen finner du mange av våre partnere med stands og mye moro. Supportershoppen er åpen, og salget av 50/50 lodd der du kan vinne halve potten!

I vrimlearealet vil du også møte maskotten Hugo Hubro og vi er utstasjonert med folk som hjelper alle som en med vår nye «Elverum Håndball -APP», slik at alle har den tilgjengelig og lærer å bruke den.

15:00 åpner dørene til hallen, og vi starter for alvor nedtellingen til kampen mot Børge Lunds Bodø Håndballklubb. Intervjuer i hallen, gutta varmer opp og før vi får norges tøffeste innløpshow før kampstart.

16:00 braker det løs mot Bodø, og da har vi forhåpentligvis også en ny publikumsrekord i Terningen Arena i Kronekampens 10.års jubileum!

Norges Tøffeste Håndballshow får et lite avbrekk med Circle K-kastet i pausen, og 30 fantastiske minutter med håndball venter før vi avslutter dagen etter kampen med heidundrene after-game fest på Scandic Central i Elverum sentrum, her blir det full trøkk med Splitter Pine Band og en herlig avslutning på det vi håper for alle blir en fantastisk håndball-lørdag i Terningen Arena!

Da gjenstår det bare å ønske hjertelig velkommen på kamp! Ta med familie og venner til årets Kronekamp og bidra til å vise at vi står #SammenForElverum