Elverum slo knockout på Bodø i Elverhøy debut! – Elverum

Elverum slo knockout på Bodø i Elverhøy debut!

Høy temperatur og herlig ramme når Elverum slo Bodø 32-25 lørdag kveld!

Det var innkalt til storstilt håndballfedt i Terningen Arena lørdag ettermiddag. Med vorspiel og fulle tribuner var rammen satt for vårsesongen og Elverum og Bodø kunne entre banen i årets første Eliteseriekamp.

Det var Elverum som fikk sette første mål i kampen, før imens Morten Nergaard viste sine evner allerede fra start med flere redninger i innledningen. Men så gikl det litt fort i svingene for Elverum og Bodø ledet plutselig 3-1. Det var før Magnus Fredriksen fikk satt inn støten og tidvis rundspilte laget fra nord i store deler av første omgang, godt hjulpet av et heltent Elverumslag som helt tydelig var på jobb fra start denne lørdagskvelden.

I forrige oppgjør mellom lagene var det Bodø som ledet an i kampen, til Elverum kom på slutten, det skulle ikke få skje i kveld var tydelig kroppspråket til de svarte og hvite.

Elverum tok tak og dro ifra Bodø ganske tidlig i 1.omgang, til tross for heltenning og rødt kort til Thrainn Orri Jonsson etter det som kunne se om som en liten dytt med hofta, bar det rett på tribunen med islendingen, uten at det så ut til å gjøre mye annet enn å tenne Elverum enda mer.

Til pause var stillingen 18-12 til Elverum.

2. Omgang startet der den andre slapp, Elverum fortsetter å dra ifra, og temperaturen er litt roligere på banen, men det koker på stappfulle tribuner. Det lkker André Lindboe som kjører sololøp etter sololøp og tar Elverum til en 25-15 ledelse litt ute i omgangen.

Det gir rom for Michael Apelgren til å slippe framtiden på banen. Alexander Mitrovic først, før Jonas Myreng Elverhøy debuterer på A-laget mot slutten av kampen. Det tar han 10 sekunder og klinke inn en perle av et mål. Velkommen til Eliteserien og Terningen Arena, Jonas!

Unggutta styrer showet i siste del av kampen, og selv om Bodø henter inn litt av Elverums forsprang blir det storseier nå Jonas Elverhøy banker inn kampens siste mål i sluttseskundene. Hele Terningen lørfter taket og takker for en heidundrene håndballfest som ender 32-25.

Dermed er Elverum i serieledelsen med to kamper mindre spilt enn ØIF Arendal. Onsdag braker det løs mot Falk Horten i Terningen Arena!

Takk til alle som møtte opp og heiet fram gutta i årets første kamp. Vi håper håndballopplevelsen ble bra, og at festen på Scandic var deretter. Ikke minst takk til alle sponsorer som spanderte inngangen på 2500 elleville håndballelskere!

Kampfakta:
Hall: Terningen Arena
Elverum -Bodø 32-25 (18-12)
Tilskuere:2500
Målscorere Elverum:
André Lindboe(9), Magnus Fredriksen(4),Kevin Gulliksen(4), Kristian Krag Ørsted(4), Richard Hanisch(3), Alexander Børresen(2), Jonas Myreng Elverhøy(2), Alexander Mitrovic(1), Nikolaj Mehl(1), Jonas Burud(1).
Banens beste: Magnus Fredriksen

Stem på kampens publikumsfavoritt fram til 16:00 søndag på

Www.publikumsfavoritten.no