Bli bedre kjent med Simen Holand Pettersen! – Elverum

Bli bedre kjent med Simen Holand Pettersen!

Simen Holand Pettersen er klar for Elverum neste sesong, vi har tatt en prat med unggutten fra Sandefjord.

Simen Holand Pettersen du har nå skrevet kontrakt med Elverum Håndball Herrer, hva er det som gjør at du velger å dra til Elverum for å spille håndball?

Elverum har den beste satsningen i Norge. Det er givende å se en Magnus Fredriksen og Kevin Gulliksen ta nivået så kjapt. Det gir meg inspirasjon å se noen som er et par år eldre gjøre det så bra. Det vil si at Apelgren og Hamar må gjøre noe riktig med satsningen deres. Det at de tørr å satse på yngre spillere synes jeg er bra. Og alt rundt klubben virker veldig profft og gjennomtenkt. Og ikke minst atmosfæren deres på kamp, publikummet er fantastisk!

Hva var det som fikk deg til å velge et lag Elverum av alle lag i Norge?

Det som fikk meg til å velge Elverum er deres satsning. Det virker gjennomtenkt og de legger mye ned i det å være best. Håper jeg kan bidra til det.

Elverum har flere sesongen bak seg som en Champions League klubb, hva kan du bidra med inn i det som for tiden er Norges beste herrelag?

Jeg håper jeg kan bidra med det jeg er god på, som er å skyte, også vil jeg forbedre andre deler av spillet som forsvar, finter og samspill.

Du tar nå steget fra Sandefjord til Elverum, hvilke mål har du for karrieren din, og hvilken betydning har Elverum for at du skal oppnå ditt mål?

Målet mitt for karrieren er å komme utenlands engang. Jeg tror Elverum er det rette stedet der jeg kan utvikle meg som håndballspiller, og nemlig nå det målet.

Hva blir den største forskjellen på Sandefjord og Elverum tror du?

Den største forskjellen må bli å gå til en klubb som er helproff. Nivået på treningene vil bli ganske mange hakk opp.

Hva vet du om Elverum som by og om klubben før du nå ikler deg i svart og hvitt fra neste sesong?

Det jeg vet om Elverum er at håndball er stort der oppe, og at de har en interesse som ingen andre klubber i Norge har. Også vet jeg at det er mye elg og skog der oppe. Svart og hvitt har vært feil farge for meg i alle år, med tanke på runar. Men siden det er Elverum, så får det gå for denne gang.

Fortell oss litt om deg selv

Jeg er en 19 år gammal gutt fra Sandefjord. Alltid spilt i samme klubb. Jeg er blid og treningsvillig og hater tape!