Falk Horten klare til å utfordre Elverum – Elverum

Falk Horten klare til å utfordre Elverum

Onsdag er det klart for ny battalje i Terningen Arena.

Ingen tid til å nyte poengene og den fantastiske atmosfæren som var i helgen mot Bodø. Allerede onsdag kommer hardt satsende Falk Horten på besøk i Terningen Arena. Laget som trenes av Jonny Jensen holdt så vidt plassen forrige sesong, med blant annet Magnus Fredriksen på laget. I årets sesong har Falk 6 seire og 8 tap, en kjapp hoderegning vil det si at de har 12 poeng så langt i sesongen. Med en sånn poengfangst ligger laget på en fin 8.plass før kampen mot Elverum. Elverum på sin side er på 2.plass på tabellen, med 21 poeng på 12 kamper. Arendal leder tabellen med sine 23 poeng, så det er en ekstremt viktig kamp for hjemmelaget.

Om vi skal nevne Falk Horten så er vi nesten nødt til å nevne Stefan Ilic. Venstrebacken som kom til Jensens lag før denne sesongen har virkelig vist seg å være en skikkelig hit. Ilic var også en viktig bidragsyter til at Falk slo Drammen i forrige runde. Drammen er som kjent regjerende cupmester og en av favorittene til å vinne gull i årets sluttspill. Med hele 8 mål i snitt er han toppscorer i Eliteserien før denne kampen. Serberen har seks mål mer enn Emil Sundal fra Bekkelaget.

På motsatt side har gjestene forsterket seg i løpet av sesongen. Alle i Elverum husker kanskje at Oleg Macharashvili til tider herjet med Elverum i sluttspillet i vår, den gangen for Arendal. Nå aksler ukraineren den marineblåe drakten til Horten. På sine tre kamper for klubben har Macharashvili satt inn 13 scoringer, og har med det vært en viktig bidragsyter til at Falk har klatret på tabellen.

Bakerst i kassa har Falk Horten en meget god målvakt. Serberen Zivojin Ilic er det soleklare førstevalget mellom stengene for laget til Jensen. Han kom også til klubben før denne sesongen, og han viser god form om dagen. Med kun 18 baklengs mot Drammen ble han kåret til kampens beste spiller. Dette er en spiller som Elverum må finne ut av tidlig i kampen om det skal bli poeng i Terningen Arena på onsdag.

Elverum mangler fortsatt Håkon Ekren som er ute med en skade, så Apelgren og Hamar må sette sin lit til Magnus Fredriksen på onsdag. Fredriksen har vært enorm i den svarte og hvite drakten etter overgangen fra nettopp Falk Horten. For unge Fredriksen blir det viktig å finne rett tenningsnivå i en kamp der han helt sikkert har lyst til å vise seg frem foran sine gamle lagkamerater.

Elverum overbeviste med en solid prestasjon i forrige oppgjør mot Bodø foran en fullsatt arena. Denne gangen venter en ny spennende utfordring for André Lindboe&co. Ta turen til hallen for å støtte guttene i kampen om seriegull.

Vi går for to nye poeng!

HEIA ELVERUM!!!