Nøtterøys Simen Korbøl Kroken: «Vi forventer mye folk, og er klare til å vise oss fram!» – Elverum

Nøtterøys Simen Korbøl Kroken: «Vi forventer mye folk, og er klare til å vise oss fram!»

Den tidligere Elverumsspilleren må se kampen fra tribunen, men har trua på at lagkameratene kan overraske i møtet med Elverum!

Søndag tar Nøtterøy imot Elverum. Hvordan forbereder man seg på å møte den regjerende seriemesteren i Vestfold?

Man forbereder seg som til en helt vanlig seriekamp. Vi vet jo at vi må prestere over evne for å kunne slå Elverum, men vi må bare gjøre som vi bruker i forberedelsene til kampen. Vi må utnytte erfaringen vi får av å møte et så godt håndballag.

Nøtterøy ligger helt sist på tabellen i det serien er over halvspilt, er det noe håp om å bli værende i Eliteserien med 9 poeng opp til det som i dag er 10.plassen?

Vi hatt maks uflaks med tanke på skader denne sesongen. Med langtidsskader på de 4 mest sentrale spillerne har det dessverre blitt tøft å ta poeng, når vi i utgangspunktet hadde en relativt tynn stall. De unge som har måttet tatt et utrolig stort ansvar har gjort det veldig bra, men vi kan ikke forvente å holde oss i Eliteserien med de forutsetningene vi har blant spillermateriell. Vi bruker hver kamp til å ta med oss verdifull erfaring, å bruker hver kamp så godt vi kan. Vi har vel kanskje innsett at vi ikke kommer til å holde oss i Eliteserien, men vi gjør så godt vi kan hver match, så ser vi hvor langt det holder.

Elverum skal på papiret være et bedre lag enn Nøtterøy. Betyr det at Nøtterøys sjanser øker i forhold til at de røde spiller uten press i forhold til forventningene i kampen?

Elverum vet nok at de er et veldig mye bedre lag enn oss, men jeg tror fortsatt at de er såpass profesjonell at de klarer og ta hver kamp like seriøst. Jeg tror nok ikke dette har veldig mye innvirkning på kampen, og Elverum er forberedt på å gjøre sitt for å ta to poeng.

Som tidligere Elverumsspiller kjenner du jo litt til hvordan man jobber i Elverum, ser du noen mulighet for å beholde noen poeng i Nøtterøy søndag kveld?

Jeg vet at spillerne på Nøtterøy gleder seg til å møte Norges beste lag, og tar med seg dette som en stor erfaring. Vi forventer mye mennesker i hallen å gleder oss til å vise oss frem. Hvordan utfallet av kampen blir, er opp til oss selv å bestemme. Elverum kommer nok til å gjøre alt de kan for å ta med seg to poeng til skogen.

Du må se kampen fra sidelinja etter en ufrivillig langtidsskade. Hvordan er følelsen av å måtte se kampen fra sidelinja?

Det er vel ikke noe ekstra spesielt ved å se denne kampen sammenlignet med alle andre kamper denne sesongen. Jeg var veldig klar for å ha et stort ansvar på et av de nyopprykkede lagene i Eliteserien, men den muligheten fikk jeg dessverre ikke på grunn av korsbåndskaden. Det har vært utrolig tungt å innse at de kanskje er noen år til jeg får en slik mulighet igjen, men opptreningen går strålende, og jeg er ved godt mot. At det er gamle lagkamerater på andre siden har selvsagt noe å si, men det er er generelt veldig kjedelig å sitte på sidelinjen å se på håndball.