Elverumskjempen Aleksander Børresen før storkampen mot Drammen på onsdag! – Elverum

Elverumskjempen Aleksander Børresen før storkampen mot Drammen på onsdag!

Aleksander Børresen startet oppvarmingen til Drammenskampen i bussen hjem fra Tønsberg på søndag. Onsdag er det alvor når Elverum og Drammen bakrer sammen om viktige poeng. Børresen lar ikke sjansen gå fra seg når han kan ta poengene fra Drammen! Vi har tatt en prat med kjempen på streken i svart og hvitt før oppgjøret alle snakker om!

Onsdag er det klart for storkamp når Drammen kommer på besøk. Du som har en lang karriere bak deg med å gi de bøå en omgang med juling, gleder du deg til kamp?

Ja må si jeg gleder meg til toppkamp i TA, det er noe spesielt når to gode lag møtes for å kjempe om viktige poeng.

Elverum – Drammen var jo en av storkampene for noen år siden, hvordan er det å få entre banen i toppkamper mot Drammenserne igjen?

Jeg synes det er bra at Drammen er med å sloss i toppen igjen. Det er bare bra for norsk håndball at flere lag melder seg på i kampen om toppen.

Sist lagene møttes ble det jo en skikkelig håndballkamp med trøkk i 60 minutter, har dere tenkt å gjøre det like spennende denne gangen?

Det er vanskelig å si hvordan kampen kommer til å utvikle seg, men vi får nok se to lag med veldig høyt tempo i spillet sitt og det blir nok en jevn kamp, som det pleier å bli når to gode lag møtes.

Drammen var tippa som tittelutfordrer foran sesongen, nå viser det seg at det er mange om det beinet for øyeblikket. Ville vært ekstra deilig å ta seg nærmere et seriegull på bekostning av nettopp Drammen vel?

Ja det er mange om beinet for øyeblikket, så hvert poeng er viktig fremover nå. Kampen er også viktig med tanke på å øke luka vi har til Drammen på tabellen.

Hva tenker du er den største utfordringen i å møte Drammen?

Den største utfordringen er nok det tempo de kjører, spesielt i ankomst og kontringer.

Hva er deres største svakheter?

Største svakheten er nok at de har mindre bredde i stallen enn det vi har.

Publikum blir viktig når to Eliteseriekjemper braker sammen på onsdag. Hva gjør full hall med en kamp som denne?

En full hall som det virkelig er liv i gjør mye med oss spillere. Man får ett par gir ekstra og orker enda litt mer, det blir viktig i en kamp mot Drammen.