Historie fredag:….mitt minne…. Frank Bredesen – A-lagsdebut 1995: – Elverum

Historie fredag:….mitt minne…. Frank Bredesen – A-lagsdebut 1995:

Elverum håndball sitt oppslagsverk "Fra Fylken til Terningen Arena" inneholder også minnet til Frank Bredesen:

Tiden min i Elverum var en fantastisk tid, og det er vanskelig å plukke ut et enkelt minne.  Det jeg synes var best med Elverum, og som jeg tror alle spillerne som kommer dit merker,  er det fantastiske miljøet i og rundt klubben. Du blir tatt godt imot  og alle er interessert.  Jeg opplevde et utrolig fint miljø blant spillerne som sikkert ikke er vanlig i alle andre klubber. Det var mange spillere som imponerte meg i Elverum, som Stig Rasch med sin utrolige skuddarm, og Thomas Johansen med stor treningsdisiplin og spilleforståelse  Ellers er jeg bare glad for å ha fått æren av å spille med mange gode spillere og flotte mennesker. Jeg kan rett og slett ikke skrive om alle gode minner og følelser jeg sitter igjen med fra Elverum-tida mi, for det ville blitt ei bok alene!
 
Frank Bredesen kom fra Eidsvoll i sin første sesong foran 1994/95-sesongen og var med A-laget i 5 sesonger.  Han var spillende trener i 1998/99-sesongen som ble et vanskelig år med varierende resultater og publikumssvikt. Sjelden mer enn 100 tilskuere (!) som fulgte laget i kampen for å greie seg. Det gikk bedre i 2. halvdel av sesongen og laget ble nr. 6 til slutt i 1. divisjon.  Han fikk med seg 4 sesonger i Eliteserien og 2 i 1. divisjon.  Frank gjorde for øvrig come-back foran 2005/06-sesongen i en alder av 35 år. To år uten håndball hadde satt sine spor, men etter en litt tung start så løsnet det for alvor etter jul. Men sesongen ble Frank sin siste på Elitenivå.
Frank Bredesen fikk  i 2016 sportslig ansvar for Ull/Kisa jenter 16, jenter 18 og damelaget i 3. divisjon. Med andre ord en kapasitet som er høyt verdsatt i klubben.
Til slutt en veldig kort vits: «Hva kalles en samisk soldat?  – Kruttlapp! 😂
God helg alle sammen!
Skrevet av
Hein S. Ekeberg