Tine Poklar: «Jeg har vokst som spiller og som person siden jeg kom til Elverum» – Elverum

Tine Poklar: «Jeg har vokst som spiller og som person siden jeg kom til Elverum»

Han er klar for en ny sesong i svart og hvitt! Vi har tatt en prat med Tine Poklar som nå har skrevet ny kontrakt med Elverum Håndball!

Tine Poklar, du har valgt å bli værende i Elverum nok en sesong. Hva er det som får deg til å skrive nye kontrakt med Norges Håndballby?

Jeg valgte å bli i Elverum, fordi jeg liker meg veldig godt her, på alle måter. Det passer meg perfekt både personlig, men også i forhåld til håndballen såklart. Det ville vært tungt å gi slipp på dette!

Du kom til Elverum for noen få år siden, hvordan har du hatt det her til nå, i forhold til forventningene du hadde når du kom?

Når jeg kom i sommeren 2016, visste jeg ikke helt hva jeg skulle forvente, alt var nytt for meg. Jeg kan uansett si at alt har vært veldig positivt for min del siden jeg kom til Elverum. Klubben, spillerne, og ikke minst folk rundt klubben, det var helt klart den riktige beslutningen å komme hit i første omgang.

 

Du har vist alle at du er en skikkelig fighter både defensivt og offensivt. Er du klar for å vise oss enda mer av hva du er kapabel til som lagspiller?

Jeg jobber for å bli bedre dag for dag, så jeg håper jeg kan vise fram enda bedre spill i framtiden. Som spiller vet jeg at jeg har mye rom for framgang!

Hva har du lært om deg selv som spiller siden du kom til Elverum fro noen år siden?

Jeg vet jeg har vokst mye som spiller og som person siden jeg kom til Elverum. Jeg bor langt hjemmefra og får spille håndball på høyt nivå, det er klart at man får se nye sider av seg selv. Når det gjelder min sportslige framgang har klubben og lagkameratene mine hjulpet meg mye!

 

Det er snart klart for sluttspillet. Er du klar for å gå all inn, så du kan bidra til at det blir Champions League spill for deg også neste sesong?

Såklart! Det kommer ikke til å bli et enkelt sluttspill, det har blitt veldig mange gode lag i den norske ligaen og det er veldig jevnt, men jeg vet at vi skal gjøre alt som står i vår makt for at vi skal avslutte sesongen med seriegull, sluttspillgull og Champions League-plass!

Hva er planen for neste sesong?

Jeg forventer at vi fortsatt skal være det beste laget i Norge, og at vi kanskje kan gå et skritt videre i Champions League!

 

Det er altså bare å glede seg til neste sesong, der nok et kort i kortstokken er spikra med Tine Poklar i stallen også neste sesong!