Ny tett kamp mot Falk Horten, men poengene ble med hjem til Elverum!

Det ble 2 poeng i ny tett og målrik kamp, 26-28 mot Falk Horten.

Onsdag var det klart for et nytt møte med Falk Horten. Det var under en måned siden lagene sist møttes til Eliteseriekamp, nå sto nye poeng for utdeling da Falk Horten tok imot Elverum i Holtanhallen.

Nok en gang ble vi vitne til et Falk Horten som gjorde en god jobb med å henge på Elverum, men likevel måtte se poengene glippe til serielederen på tampen.

Det er vertene som åpner scoringskontoen først i denne kampen, når Jonassen setter sin første sjanse i nota bak Morten Nergaard som vokter buret for Elverum. Derettee får Nikolaj Mehl to djanser til å sette ballen i nota før Elverum utligner på hans andre forsøk.

De første 10 minuttene er det vertene som har fått et lite tak om kampen, men det skal det for bli slutt på mener Håkon Ekren som står bra fram for de svarte og hvite og snur kampen etter at Ilic hos Falk Horten har fått dratt i veg skuddarmen sin. Utover i omgangen melder også Jonas Burud seg på sammen med Fredriksen og Hansich. Likevel henger Falk Horten med anført av en skuddsterk Stefan Ilic.

Til pause er stillingen 15-17.

I andre omgang er det Elverum som tar styringen og går rett opp til 15-20 styrt av vingparet Lindboe og Gulliksen, før Falk utligner med Haaland til 16-20. Deretter går det hele 4 minutter før noen av lagene finner nettmaskene igjen, bom og tekniske feil preger begge lag, før André Lindboe igjen er frampå med en scoring og nye tre minutter går før Nikolaj øker ledelsen til 16-22. Elverum ser ut til å ha god kontroll nå, men Falk Horten har ingen planer om å gi seg. Elverum spiller godt, men marginene vil ikke alltid være med denne onsdagkvelden, og Falk Horten knepper dermed innpå til 19-22, men 15 minutter igjen av kampen.

Elverum har løftet forsvarsspillet fra 1.omgang, men det skal også sies at Falk Horten har skrudd opp trøkket i angrep i denne omgangen. Elverum har likevel muligheten til å rykke ifra flere ganger i kampen, men Falk evner gang på gang å komme tilbake, en kamp med mange likhetstrekk til forrige oppgjør. Stefan Ilic gjør en god kamp og får skutt i fra seg, setter 10 av 17 skudd og er en betydelig grunn til at Falk henger med i kampen.

Seieren er likevel aldri spesielt truet, Elverumsgutta ser ut til å ha god kontroll, de ligger 2-4 mål foran den siste delen av kampen og holder unna mot Falk Horten også denne kampen. Elverum tar til slutt seieren i kjent stil, til tross for at det blir en del bom på 100%sjanser spiller de svarte og hvite en god kamp alt i alt.

Det betyr 2 nye poeng til Elverum, som nå må trene litt skuddarm inn mot søndagens oppgjør møt Bækkelaget i Terningen Arena. Vi tar kamp for kamp, men nå står vi foran det som på alle måter er en gullkamp når Proppens menn ankommer de dype skoger søndag kveld.

Nå er grunnlaget lagt, det er bare å finne vegen til Terningen på søndag, for her blir det fart og spenning i 60 minutter.

Kampfakta:
Hall: Holtanhallen
Tilskuere: 350

Mål Elverum: André Lindboe (5), Magnus Fredriksen(4), Kevin Gulliksen(4), Nikolaj Mehl(3), Håkon Ekren(3), Jonas Burud(3), Richard Hanisch(3), Kristian Krag Ørsted(2), Tine Poklar(1),

Toppscorer Falk Horten: Stefan Ilic(10)