Vi kan bli seriemestere igjen og vi trenger deg! – Elverum

Vi kan bli seriemestere igjen og vi trenger deg!

Markedssjef Kalle Björkman gleder seg til søndagens møte med Bækkelaget!

 

For tredje gangen i Elverum Håndballs historie kan klubben på søndag sikre seg et seriegull. Vinner vi mot Bækkelaget i Terningen Arena kan ingen ta igjen oss i de siste kampene.

Når jeg kom til klubben i 2008 husker jeg fortsatt de vilde tilstandene når vi i seriens tre første kamper klarte å ta 5 poeng. Elverum sto på hodet for å fylle Elverumshallen i den fjerde kampen.
Nå ti år senere har Elverum Håndball blitt en maskin som forventes å vinne titler i alle konkurranser vi stiller i unntatt Champions League.
Folk blir fortsatt glade når vi er best og vi koser oss med det, men vi blir ikke lengre euforiske.

Dette ønsker vi å gjøre noe med, vi vil ikke bli den kjedelige samlingen av mennesker som tar ting for gitt og tror at det løser seg.
Når vi på søndag får besøk av Bækkelaget med masse kvalitetsspillere så ønsker vi at de skal få føle at hele vår håndballby står bak oss. De skal få føle at Terningen Arena er fylt til randen av ivrige elverumsinger som ønsker å bære fram Nergaard, Lindboe, Fredriksen og de øvrige spillerne til klubbens tredje seriegull.

1793 tilskuere har vi i snitt på hjemmekampene i årets sesong, det er det beste vi noensinne har hatt. Noe av det sjenkes Champions League og de velfylte kampene det gir.
Men la oss aldri glømme hva det er som tar oss dit, det er hverdagen i den norske Eliteserien, det er kamper mot Sandnes, Nøtterøy og som på søndag Bækkelaget.
Den dagen vi tar livet av vår egen kultur med å bli likegyldige som de er nede i andre deler av landet der det spilles håndball, ja den dagen finnes vi ikke mer. Den dagen er vår store fordel borte, den vi har bygd over 72 år kan så lett forsvinne.

Tenk Magnus Fredriksen, Kevin Gulliksen, Thrainn Orri Jonnson, Kristian Krag Ørsted, Stiven Thorsteinsson, Sander Wennberg Linderud, Sander Ree Lindstad og Alexander Mitrovic. Ingen av de gutta har tidligere tatt et norsk seriegull, de drømmer om å få dele den følelsen sammen med deg og alle håndballgale elverumsinger.
De vil stolte få vinne foran sine supportere som hyller de og sammen feire etterpå.

Ja vi blir ikke norske mestere i serien, det vet vi alle at vi må vinne sluttspillet for å gjøre. Men ikke glem at vi gjennom et seriegull sikrer Norsk herrehåndballs EHF Cup-plass, vi sikrer oss hjemmebanefordel i sluttspillet og det største av alt, vi vinner ytterligere en tittel som bevis på at vi over 22 omgangers seriespill har vært det beste laget.

Jeg valgte Elverum i 2008 grunnet to ting, Christian Berge og supporterne i byen som jeg ble forelsket i den der kvartfinalen som jeg såg Ari, Lars og Liaba spille mot Sandefjord i 2005 når jeg for første gang besøkte Elverum.

I min verden blir vi aldri så fine i Elverum at en kamp der seriegullet kan sikres så er det ikke stinn brakke. Du som voksen bør ta med dine barn og la de få føle på stoltheten av å se byens store gutter vinne serien, eller hvorfor ikke ta med deg dine gamle foreldre som sto på siden av asfalten som unge på 60-tallet. La de igjen få oppleve stoltheten av å se de sorte og hvite sikre en tittel.

Det kan ikke sies mer tydelig en på følgende måte, har du ikke sikret deg billett så gjør det nå. Regionen og byen din er i ferd med å få en seriemester, kun den tredje gangen på 72 år. Bli med og ta del i festen, kampen og eventuell fest etterpå.

Vi kan bli seriemestere på søndag og vi trenger akkurat deg og dine venner.

Hjertelig velkommen på kamp!

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball