Jonas Burud – To nye år i svart og hvitt – Elverum Håndball – Elverum

Jonas Burud – To nye år i svart og hvitt – Elverum Håndball

Jonas Burud tar to nye år i Elverum Håndball!

Det er med stor glede vi kan melde at Elverum Håndball og Jonas Burud har blitt enige om to nye år i Elverum Håndball. Jonas som kom til klubben i 2013-14 sesongen fra Skogn i 2.div.

Med en seriøsitet som få andre håndballspillere besitter er Jonas et stort forbilde i forhold til kultur og holdninger som vi ønsker at Elverum Håndball skal kjennetegnes av. Gjennom flere sesonger har Jonas utviklet seg til en bra forsvarsspiller i toerposisjon. Han er dyktig i mann mot mann kamper og tar ut en den ene venstre bakspilleren etter den andre.

Gjennom Jonas tid i Elverum har vi hatt den mest framgangsrike perioden i klubbens historie med 3 år på rad i Champions League der vi blant annet husker Buruds 10 skåringer mot OCI Lions i kvaliken til vår første deltakelse i den største turneringen i verden.

 

Michael Apelgren kommenterer signeringen slik:

«I Jonas har vi en veldig lojal spiller som setter laget foran jaget i hver situasjon. Han går foran i treningsarbeidet og vi har stor tru på at han de kommende sesongene kommer at å fortsette sin positive utvikling. Han har tatt veldig store skritt som blant annet forsvarsspiller de siste årene. Han blir gjennom signeringen en av klubbens kontinuitetsbærere og viktig i å føre det taktiske arbeidet videre i og rundt laget.»