Hjemmekamp mot Kolstad – Elverum
André Lindboe er i form

Hjemmekamp mot Kolstad

Onsdag 18:30 kommer Kolstad på besøk i Terningen Arena

Onsdag er det duket for nok en hjemmekamp, og denne gangen er det Kolstad håndball som kommer på besøk. Lagene som møttes senest i februar kommer inn i kampen med to ulike syn. Elverum har allerede vunnet serien, men vil nok spille på seg mest mulig selvtillit inn mot sluttspillet. Etter det forsmedelige tapet mot Bækkelaget i forrige runde så krever nok Apelgren&Hamar at guttene viser seg fra en helt annen side i denne kampen. Kolstad kjemper som løver for å komme til sluttspillet. Laget ligger på en 8.plass med tre poeng opp til 7.plass, og det samme ned til 9.plassen. Det vil si at om de vinner mot Elverum tar de et langt steg opp mot sikker sluttspillplass.

 

Spillerne Elverum må passe ekstra nøye på i morgendagens kamp er blant annet kantspillerne Truls Moe Fjeseth og Adrian Aalberg. Vår tidligere spiller Truls Moe Fjeseth har ikke vært like toneangivende som tidligere, men trønderen blir ansett som en av ligaens beste høyrekanter, om ikke den beste, og han er en ekstremt viktig spiller for Kolstad. I forrige oppgjør mot Elverum var ikke Truls på sitt beste, og han gjorde bare 1 mål den gangen. På motsatt side har de den teknisk lekne Adrian Aalberg. Kantspilleren som i sine beste stunder holder landslagsnivå. I kampen Elverum vant 33-28 for fire runder siden gjorde han hele seks mål på keeperne til Elverum.

 

På venstrebacken har Kolstad sin kaptein og toppscorer. Lasse Balstad har 92 mål for trønderne og det fikk svenske Ystad til å heve øyenbryna. Lysluggen ble kjøpt ut av kontrakten, og etter denne sesongen skal ha spille de tre neste sesongene i klubben som har fostret opp Lukas Sandell (signerte for oss fra og med neste sesong). Balstad er også en fantastisk forsvarsspiller.

 

Bakerst har Kolstad kanskje sin viktigste spiller i Lars Eggen Rismark. Elverum klarte å skyte hull på målvakten i Trondheim i forrige seriekamp mellom lagene, men Rismark har en egen evne til å stenge målet i perioder. Trønderen har ikke lagt skjul på at Kolstad er en mellomstasjon ut sesongen, noe som gjør at han helt sikkert er mer gira enn vanlig på å vise seg frem. Så får vi i Elverum håpe på at vi klarer å lure den gode målvakten til Kolstad.

 

På benken har de alltid blide Stian Gomo. Den unge treneren som vraket Haslum før årets sesong er kanskje et av de største trenertalentene i serien. Gomo har også med seg ringreven Valery Putans om det skal koke i topplokket til både trenere og spillere. Spennende trener duo som utfyller hverandre godt.

 

I Elverum har Michael Apelgren full tropp. Eneste usikre kortet er Morten Nergaard som fortsatt sliter med en liten skade. Apelgren kan også melde om at det er en tent gjeng som vil gjøre det de kan for å få to poeng i onsdagens hjemmekamp. Etter en sesong med veldig mange oppturer vil svensken at laget skal avslutte seriespillet med flest mulige poeng.

 

Guttene fortjener full hall etter en så god sesong. Møt opp og vis at vi har best ramme rundt kampene. Avkast er 18:30 i Terningen Arena. Møt opp!

HEIA ELVERUM!