Anders Røe før El Clasico på onsdag! – Elverum

Anders Røe før El Clasico på onsdag!

Vi har tatt en prat med Haslumspiller Anders Røe før kommende ukes EL Clasico i Ternkngen Arena!

Det er klart for siste serierunde i Eliteserien og det er duket for EL Clasico mellom Elverum og Haslum som seriefinale før vi går inn i sluttspillet. Er du klar for det tradisjonsrike oppgjøret på onsdag Anders Røe?

Jeg håper jeg er klar, har slitt endel med ryggen i det siste så det er ikke 100% sikkert at jeg spiller.

Det koker som regel bra både på tribunen og ikke minst på banen når Elverum og Haslum møtes til dyst. Hva er det som har gjort dette oppgjøret til den klassikeren det er i dine øyne?

Begge lag har mer eller mindre vært med i toppen de siste 10 årene og det har gjort at det har vært mange tette og ikke minst avgjørende matcher mellom lagene og det skaper intensitet og følelser.

Elverum mot Haslum er et prestisjeoppgjør i norsk Eliteserie, uavhengig av kampens betydning på papiret er det ingen som vil tape denne kampen, hverken på banen eller på tribunen. Finner dere fram til ekstra krefter i disse kampene?

Nå er kampen på onsdag litt spesiell, fordi ingen av lagene har så veldig mye å spille om. Men allikevel så er det viktig å dra med seg en god følelse inn i sluttspillet, så denne kampen blir viktig.

Har dere lagt planen for hvordan dere skal nedkjempe Elverum, og hvilken rolle kommer du til å ta når lagene møtes til heidundrene EL Clasico på onsdag?

Vi har ikke hatt noe fokus på Elverum enda, det starter på trening på mandag. Vi kjenner de godt og vet hva vi må gjøre for å kunne hamle opp med de. Da må vi prestere opp mot vårt beste. Jeg, kommer ikke til å ha noen spesiell rolle utenom den jeg har til vanlig, men jeg må gå foran og vise vei, samtidig som jeg må banke inn noen kasser framover.

Hva er den største utfordringen med å møte Elverum, og hva er Haslums beste kort for å gjøre det vanskelig for de svarte og hvite på onsdag?

Største utfordringen med Elverum er at de har en veldig god keeper i Morten, ellers er jeg ikke veldig skremt over resten. Vi må stå tett og bra bakover og få løpt endel. Står vi og stanger mot Forsvaret dems blir det tungt.

Det blir alltid bruduljer rundt oppgjøret Elverum – Haslum, og publikum elsker dette oppgjøret. Hva betyr en slik ramme og full trøkk for dere ute på banen?

Det er alltid morsomt å spille de kampene det smeller litt i og er godt liv rundt. Det er det vi spiller for!

Lykke til på onsdag, vi gleder oss til EL Clasico og en verdig serieavslutning!