Sesongens siste kamp mot Haslum HK! – Elverum
Poklar og Fredriksen er klare for kamp!

Sesongens siste kamp mot Haslum HK!

Den gamle storheten fra Bærum tar turen til Elverum på onsdag.

Sesongens siste seriekamp er på trappene og det er endelig duket for El Clasico igjen. Røde Haslum kommer fra Bærum for å sette farge på dette oppgjøret. Haslum kjemper en intens kamp for å komme seg inn blant topp fire, men Elverum på sin side har avgjort serien og leter etter sluttspillformen. Selv om kampen ikke har betydning i form av plassering på tabellen, så er nok Apelgren og hans disipler gira på å vise hvem som er sjef i egen hule.

Haslum som i årets sesong trenes av Sten Stockflet har gjort en sesong på det jevne. Laget kan med seier ta fjerdeplassen, og med tap kan de endte midt på tabellen(6.plass). I årets sesong er det ingen annet lag som har dratt på seg mer utvisninger enn Haslum. Laget leder soleklart utvising statistikken før oppgjøret mot Elverum. Med tre røde kort og 78 utvisninger er det et lag som ikke legger noe imellom i duellene. Lagets «råeste» spiller er kapteinen Anders Røe som alene står for 1 rødt og 16 utvisninger. Elverum på sin side er blant de snilleste i klassen. Thrainn Orri Jonsson har fått det eneste røde kortet til vertene og laget har samlet 50 utvisninger totalt.

 

På Elverum er det Kevin Gulliksen som er toppscorer med sine 123 mål i årets sesong, og for Haslum følger Magnus Søndenå like bak med 121 mål. Begge spillerne kjemper som løver for å ta plassen bak Kristian Bjørnsen på høyrekanten til Norge. På siste uttak var det GWD Minden-klare Gulliksen som trakk det lengste strået, men Søndenå som spiller mest bakspiller i Haslum var den som ble foretrukket før jul, og var kanskje nærmest en plass i EM-troppen til Christian Berge. Søndenå er også klar for et utlandseventyr til høsten. Sandfjordspilleren skulle egentlig til HCM Midtjylland, men etter at den danske klubben fikk økonomiske problemer bestemte han seg for å gå til Ribe-Esbjerg som også holder til i Danmark. Et godt klubbvalg av den allsidige spilleren som faktisk skyter med begge hender.

 

På linjeposisjonen har Haslum både Vegard Tennfjord og Dominic Grimstad. Spesielt Tennfjord var et lyspunkt i forrige sesong for Haslum, men begge to merker nok at Haslum ikke har helt den samme tyngden bak i banen, noe som gjør at rommet på linja blir litt mindre enn tidligere.

 

Keeperduellen mellom lagene er fort det som kan avgjøre denne kampen på onsdag kveld. For Elverum viste Morten Nergaard i forrige runde at den lille skaden i foten ikke hindret han å redde baller mot Arendal. Kapteinen var virkelig på jobb den ettermiddagen og var en av mange bidragsytere til at Elverum to enkle poeng i det man trodde var en veldig vanskelig bortekamp. I Haslumburet står Håvard Åsheim og veteranen Trond Tjemsland. Åsheim som signerte for den svenske klubben Skövde tidligere denne måneden, er nok førstevalget til Stockflet. Tjemsland som valgte å signere ny kontrakt med Haslum er en veldig god målvakt som har masse av rutine.

 

Utenom dette så er det en masse dueller i kampen som blir spennende. Lindboe VS Stian Brevik. Begge er kantspillere som har vært inne i varmen på landslaget, men må nå se andre spillere være før de på listen. Begge spillerne har gjort det bra på toppscorerlista i årets sesong, men Lindboe har 11 mål mer enn Brevik.

 

En annen ting som bør lokke akkurat deg til hallen er at gullet skal deles ut til de svarte og hvite denne kvelden. El Clasico som oppladning og gullutlevering etterpå. Haslum vil gjøre feiringen av seriegullet så kjip som mulig, mens Elverum på sin side vil avslutte med stil. Kom til Terningen Arena 19:45 for å se Elverum mot det gamle storheten Haslum.

Vi går for to poeng. HEIA ELVERUM!!!