Sliteseier mot Haslum i årets siste seriekamp – Elverum

Sliteseier mot Haslum i årets siste seriekamp

Fikk satt kronen på verket i siste serierunde!

Elverum-Haslum 25- 21 (12-8)

Det var Haslum som startet kampen best den kvelden. Etter frem minutter ledet Haslum 3-2 etter at Elverum hadde slurvet en del defensivt. I sitt forsvarsspill valgte Haslum en 3-2-1 som fikk Elverum litt ut av stilen.

Heldigvis klarte Elverum via et straffekast og litt mer kollektivt å snu kampe til 4-3 etter 9 minutter. Magnus Fredriksen satte en retur etter at Håvard Åsheim reddet et forsøk fra Kristian Ørsted. Selv om Elverum slet litt var de mer med etter dette. Kevin Gulliksen økte til 75 etter 13:30, men minuttet etterpå reduserte Magnus Søndenå med et godt skudd som lurte seg bak Morten Nergaard.

Tine Poklar ordnet en 8-6 ledelse for Elverum etter 18:30 spilt. I denne perioden hadde Haslum fått en utvisning etter en unødvendig dytt fra Magnus Søndenå på André Lindboe. Like etter en timeout fra Haslum snappet Lindboe en ball fra Haslum og Kevin Gulliksen fikk muligheten alene med keeper. Elverum økte til 9-6.

Tine Poklar løp inn 11-7 til Elverum etter 28 minutter av kampen. Det var et Elverum som ikke overbeviste, men gikk til pause med 12-8 etter at Lindboe hadde kontret inn et mål i undertall, etter at Aleksander Børresen ble utvist i to minutter for Elverum. Elverum startet kampen tregt, men etter hvert økte de sakte men sikkert ledelsen i den 1.omgangen til Haslum. Uten Anders Røe så ble det i tøffeste laget for et ungt lag fra Bærum som lå under med fire mål til pause foran et for kvelden feststemt hjemmepublikum.

Den 2.omgangen startet veldig likt som den første. Haslum kom best i gang og hadde de to første målene i omgangen, men Elverum svarte greit og ledet 14-10 etter 6 minutters spill. Begge lag var gode defensivt, men slet desto mer fremover. Bakerst var det to gode målvakter i Åsheim og Nergaard.

Bare to minutter etterpå satte en god Nikolai Strickland og Søndenå hvert sitt mål, og Elverum ledet «bare» 14-12 før Haslum og Dominik Grimsbø fikk en utvising. Kevin Gulliksen økte ledelsen før Felix Lunde fikk nok en utvisning. Lindboe satte nok en straffe og Elverum var tilbake til sine fire mål.

Begge lag fikk noen enkle scoringer på rad. Orri Jonsson fikk kontret inn en og Mehl satte en bak fra banen, men bakover var ikke all verden fra Elverum. Elverum ledet 18-15 etter 44 minutter av kampen.

Andre Lindboe satte inn sin fjerde straffe på fem forsøk i det han økte til 20-16 til Elverum etter at Aleksander Børresen skaffet det for vertene. Like etter økte Kevin Gulliksen til 21-16 med 10 minutter igjen å spille.

Elverum og Lindboe fikk nok et straffekast med bare fire minutter igjen, og igjen måtte en Haslumspiller sette seg på benken i to minutter. Lindboe var sikkerheten selv og økte til 24-18 like før slutt. Kampen ble på mange måter avgjort med den scoringen.

Haslum får noen mål før Richard Hanisch satte seriespillets siste scoring til stillingen 25-21 til Elverum.

Toppscorer for Elverum ble André Lindboe med 7 mål.
Haslum: Oscar Lysgård, 6 mål.