Kolstad i kvartfinalene! – Elverum

Kolstad i kvartfinalene!

Valget er tatt! Vi møter Kolstad i kvartfinalene etter at Elverum og Michael Apelgren fikk velge først i kveld.

Som kjent å har seriemesterskapet gitt oss fordelen å velge motstander selv i sluttspillet, og etter å ha tatt en runde med både spillergruppen og trenerteamet falt valget på Kolstad da Apelgren i kveld offentliggjorde valget på TV2 sin direktesending i kveld.

Valget er gjort på sportslig grunnlag ut ifra tidligere oppgjør mot de respektive lagene sier Apelgren, da får vi leve med en litt lengre og dyrere reise.
Kolstad har også godt publikumstall på kampene sine og en flott ramme på kampene sine og det ønsker vi også å ta del i!

Deretter var det Kjelling og Drammen sin tur til å velge mellom Bækkelaget og Fyllingen. Drammen valgte Bækkelaget etter at han resonerte seg frem til at de både hadde 2 av 2 mulige seiere mot de i år.Så kom turen til ØIF Arendal og Marinko Kurtovic. Han sier at både Fyllingen og Haslum er gode lag begge to, men spillerne foretrakk Fyllingen og Marinko selv sa at forsvarsspillet til Fyllingen passer ØIF godt og da falt valget på de. Da gjenstår det bare to lag som ikke får velge og det siste oppgjøret vil da bli Halden topphåndball mot Haslum HK.

Kort oppsummert:
Elverum – Kolstad
Drammen – Bækkelaget
ØIF Arendal – Fyllingen
Halden – Haslum

Kvartfinalene spilles med hjemmekamp søndag 15. april for de førstnevnte lagene med returoppgjør onsdag 18. april. En eventuell tredje kvartfinale vil gå søndag 22. april på hjemmebane til det høyest rangerte laget.