Wall og Fame: Stein Berg – Elverum

Wall og Fame: Stein Berg

15. april i forkant av kvartfinalen i sluttspillet innvier vi Wall of Fame! Fram til da får du et innblikk i hvem som får sin velfortjente plass på veggen i denne omgang!

Det er mange som fortjener heder og ære for at Elverum Håndball Herrer er der de er i dag. Nå løfter vi noen av dem opp på Wall of Fame for sine viktige bidrag i svart og hvitt gjennom klubbens historie.

1965: Stein Berg

Sammen med Rolf Sætersmoen var Stein Berg gründeren da Elverum ble en toppklubb. Han tok initiativet til både Østlandsserien og Hovedserien og var sentral da Elverum slo Nordstrand i tidenes første toppseriekamp. Stein Berg spilte også sin tredje NM-finale med Elverum. Han var spillende formann og trener før han ga seg nesten 40 år gammel i 1975. Stein var en ren forsvarsspiller og fotograferte for Østlendingen fra innbytterbenken!